Har solgt syv millioner album: Nå er han død av korona

26/12/2020 16:36

Emma Sletta

Utland
Han var bare 57 år gammel, og nå er han død av koronaviruset. Familien har bekreftet at etter en tur til Portugal er den populære sangeren død.

Den brasilianske sangeren Matheus er en del av den enormt populære duoen Lucas og Matheus, som har mistet livet til den verdensomspennende sykdommen.

Den brasilianske sangeren døde av Covid-19 etter en tur til Portugal. Det ble bekreftet av kunstnerens familie på tirsdag.

Edilson da Silva Rodrigues, sangerens virkelige navn, ble 57 år gammel. Han begynte å vise symptomer på virusinfeksjon etter retur til Brasil. Han hadde vært på tur til Portugal.

Musikeren ble innlagt på sykehus i omtrent en uke, men det var ikke nok for sangeren. Han overlevde ikke sykdomskomplikasjonene knyttet til Covid-19.

Duoen har spilt sammen i 25 år og har hatt stor suksess både i utlandet og hjemme i Brasil. Totalt har duoen fått 40 gull, 25 platina- og 5 diamantplater.

Bandet solgte mer enn syv millioner album.

Matheus er ikke den eneste musikeren vi har tapt mot Covid-19. I løpet av 2020 har flere musikere sagt farvel med koronavirus i kroppen.