Har spist toalettpapir i over 20 år: Så mange ruller spiser hun daglig

24/07/2023 15:30

Sofie Hansen

Utland
Foto: TLC
Foto: TLC
Hun spiser toalettpapir fra sekundet hun står opp om morgenen.

En kvinne ved navn Kinah spiser omtrent fire ruller toalettpapir om dagen.

Ja, du leste riktig.

Kinah, som spilte hovedrollen i den siste episoden av TLCs 'My Strange Addiction: Still Addicted?', spiser favorittmaten sin uansett hvor hun er.

Hun får derfor maten sin, uansett om hun jobber, sitter i bilen eller annet. «Jeg spiser toalettpapir fra det sekundet jeg står opp om morgenen», sier hun i en Twitter-video som viser et klipp fra episoden.

TLC har beregnet hvor mye toalettpapir hun faktisk har konsumert i løpet av sine 20 år som toalettpapirspiser.

Ifølge TLC har Kinah dermed konsumert cirka 6.350 kilo toalettpapir.

En "snack" som koster henne cirka 27 000 norske kroner i året. Men ifølge Kinah er vanen hennes verdt hver krone. "Og vet du hva, toalettpapir inneholder ingen kalorier. Og det gir deg ikke engang bakrus."

I løpet av de siste to tiårene har Kinah blitt noe av en kjenner når det kommer til toalettpapir. I den forbindelse har hun funnet ut at hun foretrekker det tynnere papiret i ett lag fremfor det tykkere, fordi det er lettere å spise.

Men ikke alle i nettverket hennes viser hennes støtte. "Du vet, toalettpapir er ikke ment for menneskelig konsum," forteller hennes eks-forlovede Anthony til kameraet, og legger til:

"Det brytes ikke ned i kroppen din. Det er ekkelt."

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.