Heidi ble overveldet av mann i gymsalen: Nå blir hun hyllet for sin reaksjon

03/04/2022 10:28

Emma

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Heidi ble overveldet av en eldre mann i treningsstudioet. Nå blir hun hyllet for hvordan hun reagerte på det.

Heidi ble rasende da hun oppdaget at en eldre mann gjentatte ganger stirret på henne mens hun jobbet på et treningsstudio.

Hun ba mannen om å trene ved siden av henne, slik at hun kunne blokkere den eldre mannens syn. Men det forandret ingenting, for mannen fortsatte å stirre på henne.

Nå har hun delt en video av episoden på TikTok med teksten: 'Ikke sitt der og fortell meg at du ikke gjør noe når jeg har bevis'.

I videoen har Heidi plassert telefonen slik at hun kan spille inn mens hun gjør knebøy. Imidlertid slutter hun umiddelbart å utføre treningsøvelsen sin når hun ser mannen gå opp bak henne. Det melder Daily Star.

– Det har en skummel gammel fyr i treningsstudioet som stadig kommer bort og stirrer på meg, forklarer hun.

"Så jeg sa det til mannen min, og han kom bort og trente ved siden av meg."

Til tross for at mannen hennes posisjonerte seg på en slik måte at han blokkerte den eldre mannens syn, stoppet han ikke. I stedet brukte han speilets refleksjon til å stirre på Heidi.

Dette fikk Heidi til å til slutt velge å droppe hantelen og stoppe treningen, snu seg og stirre tilbake på mannen.

"Jeg trodde han forsto. Jeg prøvde å fullføre settet. Så jeg hadde nok og gikk og nærmet meg ham,” sier Heidi.

I videoen kan man svakt høre at hun har en dialog med en annen person. Blant annet kan hun bli hørt og be ham om å «stoppe det» etter at hun har gått ut av bildet.

"Jeg fortalte ham at hvis han skulle trene i dette hjørnet, skulle han slutte å stirre og gjøre meg ukomfortabel. Svaret hans var «Jeg bare ser meg rundt»," sier hun.

– Så sa jeg at jeg spiller inn treningen min, og at jeg har ham på film. Han holdt kjeft veldig fort.

I kommentarfeltet har hun fått ros av flere seere for måten hun valgte å håndtere situasjonen på.

– Det er derfor kvinner slutter å komme på treningssenteret. Jeg trener bare på rommet mitt nå, skrev en.

"Du gjorde det rette ved å konfrontere ham! Denne typen menn kommer bare for å stirre på kvinner og ikke å trene. Å se det hele tiden," sa en annen.

"Det er bra at du konfronterte ham og har det på video. Prøv å ha mannen din med deg når du går på treningsstudioet. Du gjorde det rette", skriver en tredje.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.