Heidi Klum i en ulykke under opptak: "Det er blod overalt"

24/10/2023 22:00

Sofie Hansen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Heidi Klum har blitt skadet under innspillingen av America's Got Talent.

Den tyske supermodellen og America's Got Talent-dommeren Heidi Klum har blitt skadet under innspillingen av det populære TV-programmet.

Dette skriver flere utenlandske medier, inkludert Daily Express US, og viser til en video som Heidi Klums meddommer Howie Mandel har delt på sin Instagram.

I videoen informerte 67 år gamle Howie sine følgere om hendelsen: "Vi er på settet til AGT live og hun falt nettopp. Heidi Klum falt nettopp."

Mel B, som også sitter ved America's Got Talent-dommerbordet og dukket opp i videoen, bekreftet ordene hans: "Hun bare falt. Det er blod overalt."

I videoen kan du se Heidi Klum sitte i dommerstolen sin iført en rosa kjole, mens hun viser den stygge flengen hun pådro seg i fallet.

Den 50 år gamle supermodellen delte også en serie historier selv på Instagram mens legene behandlet henne.

«Det ser ikke så ille ut engang», sa Heidi Klum mens en lege sydde sammen såret med hudlim for å forhindre at hun fikk et arr.

Det tyder likevel på at hun fortsatt kan ende opp med et arr som følge av ulykken. "Vel, du vil fortsatt ha et arr," sa legen.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.