Helt knust kvinne: Venninne ble fravalgt som brudepike på grunn av vekten hennes

13/06/2022 09:19

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En nybakt mor har delt sin historie om hvordan hun først ble invitert til å være brudepike i en venns bryllup, men senere fikk invitasjonen trukket tilbake da bruden syntes den inviterte kvinnen var for overvektig.

For noen mennesker er bryllupet en av livets viktigste hendelser, hvor alt må være helt perfekt, og akkurat slik du forestilte deg det. Men perfeksjon, som du vet, er vanskelig å oppnå, og kan tilsynelatende ende opp med å koste vennskap.

Dette ser absolutt ut til å være tilfelle for en brud som i drømmen om det perfekte bryllupet endte opp med å frata en venn av tittelen sin som brudepike fordi hun var for overvektig - den historien har blitt delt av den nå tidligere brudepiken.

For omtrent et år siden fødte kvinnen sitt første barn, og som en naturlig del av den fantastiske biologiske prosessen veide kvinnen mer enn hun gjorde før barnet.

I samme periode giftet en av kvinnens gode kjærester seg, og de to har angivelig ofte snakket om at den nye moren var brudepike, men det var ikke slik - det skriver The Mirror.

"Vi har vært venner i lang tid, og gjennom årene har hun alltid omtalt meg som brudepike når hun gifter seg", skrev kvinnen på nettstedet Mumsnet.

– I ettermiddag ‘tagget’ hun fire venner på Facebook og introduserte dem som sitt ‘brudelag’. Jeg følte meg veldig trist, men jeg sendte en melding til henne for å gratulere brudelaget. Hun svarte og sa at hun virkelig ville at jeg skulle være en del av det, men det hadde ikke vært riktig for meg. 

Da kvinnen spurte hvorfor hennes beste venn plutselig ikke så henne som den rette personen for jobben lenger, fortalte vennen henne at hun trodde brudepikekjolene ville være et problem, 'gitt hva du føler om deg selv akkurat nå.'

"Jeg vet at stilen ikke ville komplimentere kroppsformen din eller være noe du noen gang ville ha på deg, og jeg vet at du ville føle deg ukomfortabel hvis du måtte bruke den," står det i meldingen.

"Jeg har hjertet mitt satt på disse kjolene, og jeg forventer ikke at du skal ha på deg noe som ikke passer deg, men jeg vil heller ikke inngå kompromisser og endre kjolene mine. Alle jentene elsker dem og føler seg veldig glade for å ha dem på seg."

Moren forklarte: "Jeg føler meg forferdelig om meg selv, som jeg har fortalt min venn flere ganger," og la til at hun fortsatt føler seg så såret at dette er en grunn til at hun ikke ble valgt som brudepike.

"Alle de fire jentene hun har valgt er supertynne (akkurat som min venn) kanskje størrelse 8 eller 10, jeg er i størrelse 16 til 18, og jeg kan ikke la være å føle at jeg ødelegger ‘bildet’ hvis hun valgte meg, og det er nettopp derfor hun ikke har spurt meg," fortsatte hun.

"Hun har rett i at jeg ikke ville være komfortabel i den kjolen akkurat nå, men bryllupet hennes er ikke før mai neste år, noe som ville gitt meg god tid til å gå ned i vekt!"

Den forståelig nok deprimerte kvinnen spurte deretter andre brukere på nettstedet om hun var den som tok feil og var for egoistisk, men de aller fleste kommentarene støttet fullt ut den nye morens synspunkt.

"Hun er ingen venn! Hvem i all verden prioriterer kjolen de vil at brudepikene skal ha på seg over å ha faktiske nære venner som brudepiker", kommenterte en bruker.

Og en annen la til: "Det er helt brutalt. For en forferdelig person hun er. Du trenger ikke noen som er så overfladisk i livet ditt."