Hemmeligheter fra fortiden: Sylvester Stallone har spilt i erotisk 'voksenfilm'

05/05/2022 08:35

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Sylvester Stallone kan gjøre mer enn å være en actionhelt.

Sylvester Stallone er en av verdens mest kjente skuespillere.

Den 75 år gamle stjernen har spilt i et hav av filmer, men er sannsynligvis mest kjent for sin rolle som «Rambo» i fem filmer med samme navn eller som hovedrolleinnehaver i syv «Rocky»-filmer.

Han har også opptrådt i filmer som «Escape Plan» fra 2013, «Escape Plan 2» fra 2018, «The Expendables» fra 2014 og «Demolition Man» fra 1993 og regissert flere «Rambo» og «Rocky»-filmer.

Det mange imidlertid ikke vet, er at hans aller første rolle var i filmen 'Festen på Kitty og Stud's', som mildt sagt var en erotisk voksenfilm - noen ville sannsynligvis kalle det en direkte film.

Filmen er fra 1970 og handler om Kitty og Stud (spilt av Stallone).

Stud "er brutal og voldelig," men unge Kitty nyter den voldelige sexen de to har. Gjennom hele filmen brukes belter til å piske Kitty i rumpa, og i løpet av filmen inviterer paret til en "fest" der Stud ender opp med å ha gruppesex med flere kvinner.

Stallone selv har ifølge imdb forklart at han bare spilte i filmen fordi han var «desperat».

"Det var enten å lage den filmen eller rane noen fordi jeg var på slutten - helt på slutten - av tauet mitt. I stedet for å gjøre noe desperat, jobbet jeg i to dager for $ 200 [...]," har verdensstjernen tidligere uttalt, og forklart at lønnen fra filmen var skylden for at han ikke lenger måtte sove på gaten.

På den tiden var han hjemløs og sov på en busstasjon i New York.

Filmen, som Stallone selv har beskrevet som «forferdelig», var aldri en stor suksess, men det var starten på en imponerende karriere, og bare seks år senere brøt Stallone gjennom i den første «Rocky»-filmen.

Siden da har filmselskapet bak «The Party at Kitty and Stud's» forsøkt å gjøre filmen populær ved å dra nytte av Stallones suksess, og filmen ble omdøpt til «Italian Stallion», og i Tyskland ble et bilde av Stallone fra «Rambo»-filmen fra 1982 brukt da «The Party at Kitty and Stud's» ble utgitt i landet.

Foto: Lmbd

Lite hjalp det, og den første filmen med Stallone var aldri en suksess.

Rettighetene til 'The Party at Kitty and Stud's' ble solgt på eBay for £ 270 000 (2,4 millioner kroner) i 2010.