Hennes 6 sønner blir mobbet med deres lange hår: Går til frisøren og avslører den hjerteskjærende årsaken

10/11/2021 11:06

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Både voksne og barn gjorde narr av guttene fordi de hadde langt hår. Men da alle seks bestemte seg for å dra en tur til frisøren, ble mobberne målløse.

I Kannisto-familien er mor Phoebe så underlegen. Med seks gutter - i alderen 10, tvillinger i alderen åtte og trillinger på fem år - er huset fylt med sunne gutter.

Men det var ikke for å se ut som moren deres at guttene bestemte seg for å la lokkene vokse langt ned i skuldrene.

Foto: Youtube

Til sammenligning tok de beslutningen da en familievenn mistet sønnen sin til kreft. Inside Edition-rapporter.

Derfor ønsket guttene å vokse håret ut og donere det til en ideell organisasjon kalt Children With Hairloss, som gir parykker til syke barn.

Dessverre er det tilsynelatende fortsatt så ukonvensjonelt i New York State at gutter har langt hår at det ga noen bindende reaksjoner fra omverdenen. De måtte høre på mye mobbing mens de lot garnet vokse.

”Voksne var mer forståelsesfulle da de fant ut den underliggende årsaken til det lange håret. Ja, selv voksne kom med kommentarer om guttene rundt håret. Ikke alle barn vet om donasjon. Noen var mer forståelsesfulle etter at sønnene mine forklarte det. Noen var det ikke», sier Phoebe Kannisto.

Foto: Youtube

Etter å ha latt håret vokse i flere måneder, gikk guttene til en lokal frisør. Sammen donerte de 43 centimeter hår, og det vil neppe være siste gang.

Lillesøsteren til de seks guttene vil også donere håret sitt, og de har lovet henne å gjøre alt sammen igjen.