Hitspill solgt for hemmelig beløp: Kjøpt av media

01/02/2022 08:32

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det populære spillet Wordle er solgt til The New York Times.

Hvis du er med på moten, har du definitivt hørt om internettspillet Wordle, som preger sosiale medier med grønne, gule og hvite firkanter.

Det populære spillet Wordle, der du kan gjette dagens ord, har blitt solgt for en syvsifret sum - i amerikanske dollar vell og merke. Nøyaktig hvor mye er dog ikke avslørt.

Det skriver New York Post.

Skaperen av spillet, Josh Wardle, skriver i et Twitter-innlegg at spillet har blitt større enn han noen gang hadde forestillet seg.

"På den annen side ville jeg lyve hvis jeg sa at det ikke hadde vært litt overveldende, tross alt er jeg bare en person, og det er viktig for meg at Wordle vokser og fortsetter å gi morsomme opplevelser til alle."

Artikkelen fortsetter under Twitter-innlegget...

SOLGT TIL GIGANTMEDIE

Josh Wardle har solgt spillet sitt til ingen ringere enn den gigantiske avisen The New York Times, som nå skal ha ansvaret for det populære spillet.

«Jeg er derfor veldig glad for å kunne rapportere at jeg har kommet til enighet med The New York Times om at de overtar Wordle og nå står for det.»

Jonathan Knight, kampsjef for New York Times, sier laget er beæret over å kunne bringe Josh Wardles kreasjon fremover.

Spillet vil fortsette å være gratis å spille, nå skal man bare på nytimes.com istedet for, og skaperen jobber for å beholde statistikken din.