Hjemløs mann risikerer alt for å redde hunden sin: 'Han er alt jeg har igjen'

En hjemløs mann la hunden sin over seg selv - noe som resulterte i at han selv havnet på sykehus.

For noen år siden måtte Jay Mitchell gjennom en vanskelig periode i livet sitt. Ifølge Star Tribune døde hans elskede kone, som han hadde vært gift med i 27 år, av kreft i desember 2018.

Etter konas død ønsket han å gi henne et best mulig farvel. Dessverre var han ikke veldig velstående, og derfor bestemte han seg for å bruke alle pengene sine på sin kones begravelse.

Hans kone fikk et verdig farvel, men dessverre betydde dette at han ikke lenger hadde råd til å betale sin egen husleie. Det førte til at han ble kastet ut. Siden han ikke hadde noe sted å bo, måtte han bo i bilen sin med helten hunden.

Etter å ha mistet sin kone, var den 10 år gamle helten, som er en blanding av en labrador og en gylden retriever, alt Jay hadde igjen.

"Han er alt jeg har igjen i denne verden," sa Jay til Star Tribune.

Minnesota kan være et tøft sted å bo om vinteren. Men når du bor i bilen din, er det definitivt ikke enklere. Derfor opplevde Jay også mange kalde netter i bilen, hvor han prøvde å gjøre alt for å holde hunden varm.

Situasjonen for Jay og Hero ble verre og verre. Til slutt måtte Jay kontakte en lokal kirke som hjalp til med et hotellrom for dem. Det var imidlertid bare her han forsto alvoret i situasjonen.

Jay ble tvunget til å dra til sykehuset, selv om han heller ville bli hos sin kvinne. Årsaken var at han hadde blitt rammet av kuldeskader flere steder på kroppen. Selv om han følte seg dårlig selv, kunne han bare tenke på Hero.

Derfor trosset han legenes anbefaling og forlot sykehuset da han ønsket å sjekke Hero. Kort tid etter fikk han imidlertid en telefon som ville snu situasjonen opp ned.

Samtalen kom fra et par fra Minnesota som tok kontakt med Jay da de ønsket å tilby at Hero kunne bo hos dem mens Jay ble innlagt på sykehus. Paret nølte ikke et øyeblikk med å hjelpe da de hørte om Jay og Heros situasjon.

Ikke bare tok de seg av Hero, paret, kalt John og Julie Ganfield, startet også en innsamlingsaksjon. På veldig kort tid klarte vi å skaffe 55 000 dollar til Jay.

– Det er helt utrolig. Jeg trodde håpet var ute, og jeg ville havne på gata, sier Jay.