Hjemsøkt siste bilde kort tid før tragisk ulykke

07/02/2021 13:27

Emma Sletta

Utland
Et forferdelig bilde av en far snorkling mens hans sønn lekte på stranden ble tatt bare noen øyeblikk før han ble angrepet av en hai.

Et bilde av en far som snorket i sjøen mens sønnen lekte på stranden under en familietur til det sørlige Australia ble tatt bare noen øyeblikk før mannen døde da han ble spist av en hai. Det er det News.com.au skriver.

Taylia Craw tok et bilde av sin to år gamle sønn Levi. Bildet viser også faren, 32 år gamle Duncan, i bakgrunnen. Bildet av tatt under familien, som kommer fra New Zealands, reiser til det sørlige Australia.

Bildet viser smårollingen med en gul spade som går ved vannkanten mens Duncan svømmer i havet. Ingen av dem visste imidlertid at dette ville være det siste bildet Taylia ville ta av sin mann og sønn sammen.

Familien var på camping i Port MacDonnell i forrige måned da Duncan forsvant i vannet mens hans kone og sønn lekte på stranden. Senere ble resten av kroppen hans funnet i nærheten av det populære turiststedet.

I utgangspunktet, da en revet våtdrakt ble funnet, ble det antatt at Duncan hadde blitt angrepet av en hvithai som hadde blitt oppdaget i området. Etter videre undersøkelser tror myndighetene nå at han faktisk døde av en ukjent naturlig årsak, hvorav kroppen hans sist ble gjenfunnet av en hai.

I en uttalelse kunngjorde familien at etterforskningen av hvordan han døde har gitt familien trøst.

"Selv om vi kanskje aldri vet sikkert, basert på bevisene vi har, tror vi nå at Duncan kan ha dødd av en naturlig årsak lenge før haiens ankomst," sa familieuttalelsen.

"Det gir oss trøst å vite at han har dødd fredelig i vannet."

Duncans familie og venner har holdt en minneseremoni for å minnes ham. Her sa familien at de vil fortsette å nyte det frie og det ville, akkurat som Duncan gjorde.

I et intervju med 9News sa Bret Tirgg, offerets svoger, at ukene etter Duncans død har vært «ekstremt traumatiske».

En GoFundMe-side kalt 'Duncan's Legacy for Levi' er satt opp etter hans død. Så langt har mer enn $ 42.000 blitt samlet inn, noe som tilsvarer $ 260.000.

«Levi vet nå at hans far er i himmelen, og Duncans familie og venner er fast bestemt på å sørge for at han vil huske hvor høyt Duncan elsket sin lille mann», står det på siden.

"Selv om en fars kjærlighet, veiledning og tilstedeværelse er uerstattelig, tror vi at ytterligere økonomisk støtte vil hjelpe Levi i fremtiden."

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.