Hollywood-skuespiller død

09/08/2021 13:35

Emma Sletta

Utland
Skuespilleren har dessverre gått bort.

Markie Post, kjent fra flere store filmer som 'There's Something About Mary', der hun spilte rollen som Cameron Diaz' mor, døde lørdag 7. Hun ble 70 år gammel.

Det er det flere amerikanske medier - inkludert The Hollywood Reporter som  rapporterer.

De siste fire årene har Markie Post kjempet en tøff kamp mot kreft.

Til tross for at hun er sterkt påvirket av den forferdelige sykdommen, har hun likevel jobbet parrarelt med behandlingen. Hun ville ikke at det skulle være noe som satte en stopper for karrieren hennes. Det forklarer familien hennes.

– Hun var så sterk at hun klarte å fortsette å jobbe mellom cellegiftene sine, men det vi virkelig er stolte av er personen hun var ved siden av stykket, sier familien, ifølge media, og fortsetter:

" Hun var et menneske som laget fantastiske kaker til vennene sine. Et menneske som sydde gardiner til leilighetene våre. Og et menneske som viste oss hvordan det ser ut å være snill, nådig og tilgivende i en ofte hard verden."

Det var imidlertid ikke bare filmen 'Crazy About Mary' som bidro til å gjøre Markie Post til et kjent ansikt. Hun spilte i flere andre TV-serier og filmer gjennom hele karrieren.

Dette inkluderer TV-seriene 'Scrubs', '30 Rock' og 'The Fall Guy', som er de TV-seriene hun er mest kjent for å spille i.

Markie Post etterlater seg en ektemann, produsent Michael A. Ross, som hun også hadde to døtre med, Kate Armstrong Ross og Daisy Schoenborn.