Hun brukte en sæddonor for å bli gravid, men når hun møter faren, skjer det uvirkelige.

03/08/2021 09:54

Emma

Utland
– Det var surrealistisk, men en utrolig opplevelse, sier moren.

Australske Aminah Hart har opplevd den ene tragedien etter den andre. Hun mistet sønnen Marlon fordi han døde da han var bare fire måneder gammel.

Senere ble Aminah mor til sønnen Louis. Men han døde også i en tidlig alder - da han bare var 14 måneder gammel. Etter at Louis døde, fant Aminah ut at de tragiske dødsfallene skyldtes at hun led av en sjelden genetisk tilstand. Det skriver det Little Things.

Marlon og Louis hadde forskjellige fedre, men begge forholdene sprakk når de ikke kunne takle tapet av et barn.

Da Aminah fylte 42 år, var hun derfor singel og barnløs. Hun hadde alltid drømt om å bli mor og måtte ta et vanskelig valg. Hun visste at hvis hun fikk barn igjen, ville det være en risiko for at det ville lide samme skjebne som de to guttene.

Etter mye overveielse bestemte Aminah seg for å få et barn alene ved hjelp av en sæddonor.

I 2011 valgte Aminah å bruke sæd fra en donor ved navn Scott Andersen. Ni måneder senere fødte hun den sunne jenta Leila.

Noen år senere overbeviste Aminahs mor henne om å møte Scott i det virkelige liv. Han hadde git uttrykt for at han ønsket å møte moren til sitt barn.

Da de møttes, hadde de umiddelbart kjemi. Aminah og Leila begynte å besøke ham med jevne mellomrom, og etter en stund ble Aminah og Scott kjærester.

«Vi ble forelsket. Det var surrealistisk, men en utrolig opplevelse,» sier Aminah.

Paret forlovet seg og giftet seg senere.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.