Hun brukte over 1,1 millioner kroner på å forlenge bena med 14 centimeter: «Jeg gjorde det for min eksmann, men nå angrer jeg»

06/06/2024 18:00

Sofie

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hovedpersonen i denne historien er den tyske modellen Theresia Fischer, som deltok i den tyske versjonen av Big Brother.

Hun gjennomgikk en vanskelig operasjon for å forlenge bena med 14 centimeter.

Hun brukte over 1,1 millioner kroner for å oppnå resultatet, men i dag angrer hun på at hun gjorde det. Hun kan ikke lenger kjenne seg igjen og liker ikke utseendet hennes.

Hun har også innsett at hun var et offer for eksmannens psykiske press. Han formet henne slik at hun bidro til begjærene hans. Hun lot seg overmanne og tilfredsstilte ham. Resultatet er at hun forvandlet utseendet sitt og senere angret på det.

Hovedpersonen i denne historien er den tyske modellen Theresia Fischer, som deltok i den tyske versjonen av Big Brother. Hun delte historien sin med radiostasjonen Mdr Jump og avslørte all lidelsen hun nå føler og ser på seg selv som unaturlig høy og ute av proporsjoner.

Modellen gikk gjennom hele prosessen med daglig press fra ektemannen. Han sa: «Theresia, du vet jeg liker høye kvinner. Jeg ville satt stor pris på om du kunne tilfredsstille meg. Du kan være 14 centimeter høyere.

Så kom det psykiske presset, som spilte på hennes usikkerhet, selv om hun er veldig vakker. Mannen hennes sa: 'Du kan ikke gjøre noe uten meg. Du trenger meg'.

"Hvis du hører det 20, 30, 60, 70 ganger, begynner du virkelig å tro at du ikke er noe uten ham," sa hun.

Dag etter dag ble hun overbevist. Hun kunne ikke se seg selv slik hun virkelig var. Hun ble overbevist om at hun var for lav og at operasjon var den eneste løsningen for å beholde partneren.

I dag, etter separasjonen deres, innser hun at hun faktisk var fornøyd med utseendet sitt.

"Jeg likte meg selv og jeg hadde ingen problemer med kroppen min. Men han overbeviste meg om noe annet," sa hun.

Operasjonen gjorde henne høyere enn 1,80 meter: 1,84 meter. Dette er betydelig mer enn de 1,70 meterne som naturen hadde gitt henne. Hun fikk satt inn metallstenger i bena som en slags proteser. Teleskopstenger ble satt inn i leggen og utvidet gradvis for å forlenge bena, som hun selv forklarte.

Først var hun fornøyd med avgjørelsen og dokumenterte hvert steg på sosiale medier. Hun hevdet å ha gjenvunnet selvtillit.

"Sexlivet mitt er bedre nå. Jeg har blitt veldig fleksibel med bena og har mer bevegelsesfrihet i sengen," sa hun den gang.

Det var i 2018. Men de siste fem årene har bevisstheten hennes endret seg. I et nylig intervju avslørte hun at hun angret.

"Jeg har aldri hatt dette problemet før fordi jeg alltid har vært fornøyd med utseendet mitt. Jeg skammer meg over at jeg takket ja til en operasjon jeg aldri skulle ha hatt," sa hun.

"Tibia er brukket, leggmuskulaturen er delt, og det brukes en teleskopstang. Du forlenger underbenene uavhengig ved å holde kneet med den ene hånden og rotere foten innover med den andre til det klikker."

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.