Hun er tobarnsmor: Nå er hun blitt bestemor i en alder av 34 år

22/08/2023 10:30

Sofie Hansen

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Selv om Rachel McIntyre nettopp ble bestemor, blir hun fortsatt bedt om ID.

En OnlyFans-modell har blitt en av Storbritannias yngste bestemødre på bare 34 år - og hun hevder at hun fortsatt ser så unge ut som spør etter hennes ID.

Rachel McIntyre fra Storbritannia ble bestemor for første gang i slutten av juli etter at hun oppdaget at hennes 17 år gamle datter var gravid i fjor, skriver Daily Mail.

Hun delte nyhetene på sosiale medier, med brukere som hevdet at hun så altfor ung ut til å være bestemor, og andre gratulerte henne med det de antok var hennes nyfødte barn.

34-åringen ble selv gravid for første gang da hun var bare 15 år gammel, og hun hadde noen bekymringer for ideen om å være en ung bestemor, siden hun kjenner utfordringene ved å være ung og heltid mor.

"Datteren min fylte akkurat 18 og jeg ble veldig sjokkert da jeg fant ut at hun var gravid. Men da det senket seg begynte jeg å bli spent. Jeg visste at jeg selvfølgelig måtte støtte henne," sa Rachel, som er en stolt OnlyFans-modell , la til:

"Mange mennesker tror ikke engang at jeg er moren til datteren min. De ser helt sjokk på meg når jeg forteller dem. De sier: 'Vent, er dere ikke søstre?'. Så når jeg sier at jeg er det. en bestemor også, det er enda mer sjokkerende. Jeg blir alltid spurt om legitimasjon fordi jeg ser så ung ut. Det er irriterende, men det er også litt av et kompliment."

Selv om Rachel nyter sin nye rolle som bestemor, innrømmet hun at det var stressende å se hennes unge datter føde.

Den 34 år gamle tobarnsmoren, som også har en annen datter på 10 år, la til: "Det var ganske traumatiserende å se datteren din gå gjennom noe sånt som 17-åring. Fødselen var litt skummel, men heldigvis er barnebarnet mitt en så god baby. Hun gråter egentlig ikke. Hun lager bare lyder når hun er sulten, spis og sove."

Rachel, som ser frem til å komme tilbake til treningsstudioet etter en nylig mageoperasjon i Tyrkia, sa at den største fordelen med å være en ung bestemor er at hun er ung og sprek nok til å gjøre mange ting med barnebarnet sitt.

"Jeg gleder meg til å gå på treningssenteret og få kroppen til å se best ut," sa hun og fortsatte:

"Den største fordelen med å være en så ung bestemor er at jeg har mye mer energi. Når barnebarnet mitt blir litt eldre, kan jeg ta henne med ut og jeg blir ikke sliten som eldre bestemødre. Jeg tror ikke det finnes noen ulemper ved å være bestemor på 34."

"Jeg har ikke blitt dømt for det ennå, men det kommer nok til å skje. Jeg er imidlertid ikke interessert i det. Folk vil kritisere alt nå for tiden. Livet handler om å være lykkelig, og så lenge du er glad, går du langt."

Rachel, som ble mor som 16-åring, sa at selv om hun ligner mer på barnebarnets mor enn bestemoren, ville hun aldri ønsket å bli kalt noe annet.

"Jeg vil bli kalt bestemor. Jeg vil aldri bare bli kalt Rachel. Hun er engelen min," avsluttet hun.