Hun forlot kjæresten i en koffert og går nå til retten: Du vil aldri gjette hvorfor

20/01/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Orange County Sheriff's Office
Foto: Orange County Sheriff's Office
En kvinne skal stilles for retten etter en urovekkende hendelse der kjæresten hennes ble etterlatt i en koffert.

I 2020 var det en merkelig historie som skapte massevis av overskrifter da en ung kvinne fra Florida havnet på feil side av loven.

Hun ble identifisert som Sarah Boone, og hun ble dermed arrestert for å ha begått en uvanlig forbrytelse – fordi hun hadde zippet kjæresten, Jorge Torres Jr, inne i en koffert, hvoretter hun forlot ham.

Paret hadde drukket alkohol hjemme i Winter Park, Florida, der hendelsen fant sted, en februarkveld. Det skriver Daily Mail.

Fra samme kveld har det dukket opp en video som viser kjæresten hennes, Jorge, som roper etter henne mens han ligger i kofferten.

"Jeg får ikke pusten, seriøst."

Etter dette kan Sarah blant annet høres si at det er "for alt du har gjort mot meg. F*** deg". Jorge svarer med å kalle navnet hennes og understreke at han "ikke kan puste", som hun svarer:

"Ja, det samme skjer når du kveler meg."

"Det er din feil. Å, det er slik jeg føler når du utroer meg. Men du burde nok holde kjeft."

Det som virket som uskyldige spøk, viser seg nå å være et overlagt drap med stor sannsynlighet.

"Spøken" resulterte i Jorges død, og det er derfor Sarah nå må holdes ansvarlig for sin forbrytelse.

Sarah, som var 42 år da den tragiske hendelsen skjedde, skal stilles for retten 30. januar for drapet hun nå er siktet for.

Gikk til sengs

Ifølge Sarah var hun overbevist om at han ville finne en vei ut. Faktisk var hun så sikker på saken at hun la seg.

Tidlig om morgenen, etter å ha tilbrakt flere timer i sengen, tenkte hun at Jorge sannsynligvis satt nede med den bærbare datamaskinen sin og «søkte jobb».

Men da hun et kort øyeblikk reflekterte over den forrige nattens hendelser, kom alt tilbake til henne.

Jorge ble deretter funnet bevisstløs og senere erklært død. Etter Sarahs skriftlige og muntlige samtykke til å få mobiltelefonen hennes undersøkt av de aktuelle rettshåndhevelsesmyndighetene i kjølvannet av Jorges uheldige død, ble det funnet en 112-samtale.

Sarah hadde ringt 911 febrilsk og stemmen hennes ristet da hun informerte nødetatene om at kjæresten hennes hadde dødd etter å ha lekt gjemsel. Men det hun sa var løgn.

"I går kveld lekte kjæresten min og jeg gjemsel hjemme og jeg la ham i en koffert... men jeg sovnet og da jeg våknet var han død i kofferten. Jeg vet ikke hva som skjedde."

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.