Hun gikk forbi den hjemløse mannen hver dag - men en dag ga han henne en lapp som forandret alt

Privatfoto

Han ante ikke at det lille papiret ville forandre livet hans for alltid.

Han hadde levd et anonymt liv på siden av veien i årevis, hvor folk og biler passerte ham uten å etterlate han mange blikk.

For den 77 år gamle Raimundo Arruda Sobrinho bare enda en av tusenvis av hjemløse i Brasil.

Les også

Droner redder rådyr

I 35 år satt han i veikanten og samlet papir opp, som han pleide å skrive ned de tingene han filosoferte om på.

Drømmen var at noen en dag ville lese hans ord og at de til og med kunne bli publisert slik at de kunne nå et stort publikum.

Men i 2011 skjedde det noe som forandret livet hans for alltid. Her gikk Shalla Monteiro forbi ham, akkurat som hun hadde gjort utallige ganger før, men denne gangen stoppet hun og snakket med ham. Det skriver medium Littlethings.

De to ble venner, og en dag ga han henne et av diktene sine. Teksten rørte henne så mye at hun la det ut på en side på Facebook der la hun det ut slik at hele verden kunne se diktet hans.

Snart begynte et stort publikum å vokse, og det strømmet inn med positive uttrykk til den hjemløse og "glemte" mannen.

Leserne begynte å sende ham gaver, og de mange menneskene som vanligvis passerte ham begynte å sette seg ned med ham og lytte til ham, og de fortalte ham hvor stor en inspirasjon han var.

Siden på Facebook vokste til 120.000 følgere, og en dag skjedde noe nesten større enn de mange som leste hans poesi.

Han hadde mistet kontakten med en bror mange år tidligere som nå hadde sett ham på Internett, som oppsøkte han på hans sted ved siden av veien.

Han tilbød seg å flytte inn hos ham, og etter å ha vært alene i 35 år, hadde Raimundo Arruda Sobrinho nå fått seg en familie.

Forvandlingen etter å ha møtt kvinnen ved siden av veien var enorm, og han begynte deretter å jobbe med sitt største ønske.

Det var å publisere diktene sine til en ekte utgiver.

Les også

Skogbranner er ikke under kontroll