Hun passet på hunden ingen ville ha: Så får hun en melding som får henne til å bryte sammen

06/09/2021 08:44

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hallee jobber som frivillig på et dyrehjem, hvor hun tok vare på en hund ingen ønsket. En dag får hun en beskjed som får henne til å bryte sammen.

Hallee Fuqua hadde i flere år hatt et stort ønske om å få hund. Det var noe hun hadde plaget foreldrene sine om lenge, men svaret var alltid det samme. Hun fikk beskjed om at hun måtte vente til hun var ferdig med videregående.

På et tidspunkt fikk hun en jobb frivillig i det Humane Socity Stillwater Shelter. Her falt hun for en hund som heter Rambo, som hun begynte å ta vare på. Selv om hun ikke hadde vakt på krisesenteret, kom hun innom for å hilse på Rambo uansett.

En dag ble hun fortalt at noen hadde adoptert hunden som hun hadde forelsket seg i. Da hun ble formidlet nyheten om at Rambo hadde blitt adoptert, var hun knust.

Det hun imidlertid ikke visste, var at det var foreldrene hennes som hadde adoptert hunden. De visste at hun hadde forelsket seg i hunden, og de visste at han betydde mye for datteren deres. Det var derfor de bestemte seg for å adoptere ham.

Sammen med Humane Society of Stillwater klarte Hallees foreldre å arrangere adopsjonen av Rambo uten at Hallee fant ut av det. Det betydde at de kunne overraske datteren med hunden.

Øyeblikket hvor Hallee blir fortalt at det er foreldrene hennes som har adoptert Rambo, fanget de på film. Det er klart å se at Rambo er en hund som betyr mye for henne når hun bryter sammen når hun finner ut av det. Du kan se videoen nedenfor: