Hun plukket opp en pengeseddel fra bakken: det kostet henne nesten livet

14/07/2022 07:47

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook/Renee Parsons
Foto: Facebook/Renee Parsons
En kvinne hevder at hun nesten døde etter å ha plukket opp en pengeseddel fra bakken.

Renne Parsons var ute og kjørte med ektemannen Justin og hennes barn da familien valgte å stoppe på en McDonald's for å bruke toalettet.

"Vi stoppet på en McDonald's, og mens jeg sto sammen med babyen min og ventet på mannen min slik at jeg kunne bruke toalettet, så jeg en pengeseddel på bakken," skrev hun i et Facebook-innlegg.

"Jeg tenkte ikke mye over det - så jeg plukket den opp. Med den i hånden ser jeg meg rundt og vurderer å gi den til den lille jenta jeg så."

"Akkurat da kommer mannen min ut av badet og jeg kaster lappen i lomma mi, gir ham babyen og løper selv på toalettet."

"Jeg vasker hendene mine, men jeg tørker dem ikke helt. Jeg går ut for å møte dem og begynner å gå til bilen et minutt eller to senere."

I kjølvannet av å komme tilbake til bilen, la hun pengeseddel i siden og fortalte mannen at hun følte seg heldig som hadde funnet en tilfeldig dollar.

Hun skriver senere at hun deretter fant en våtserviett for å rense hendene, fordi hun husket at mannen hennes hadde bedt henne om aldri å plukke opp notater fra bakken, da de kunne bli forurenset med fentanyl.

Foto: Facebook/Renee Parsons

Og snart kunne hun forstå hvorfor han hadde sagt nettopp det.

"Plutselig følte jeg noe. Det begynte i skuldrene mine, og følelsen beveget seg raskt nedover i kroppen min, og det ville ikke stoppe.

Jeg tok tak i armen hans uten å tenke, og så ble kroppen min helt nummen. Jeg kunne knapt snakke, og jeg kunne knapt puste. Jeg slet med å holde meg våken mens Justin skrek til meg for å holde meg våken og prøvde å snakke med 112."

Hun sa hun besvimte underveis, men at sykehusansatte jobbet like fort som mannen kjørte for å få henne ut.

Etter noen timer - og litt medisinering - var hun på vei tilbake til det normale.

– Politibetjenten som kom for å snakke med oss sa at det var to alternativer: Enten hadde dollarlappen blitt droppet ved et uhell, og hadde blitt brukt til å kutte eller lagre narkotika, eller så hadde det med vilje blitt etterlatt med narkotika på den. Uansett var det ekte og trist.

"Blandingen av mine våte hender og alkoholen fra våtservietter, blandet med kroppens reaksjon på stoffet, kunne ha kostet meg livet. Gud hadde andre planer, og heldigvis er jeg i stand til å reflektere over og le av hvor velsignet jeg er over å ha mannen min. Han kjørte gjennom alle de røde lysene og krysset fortau - for hvis det ikke var for hans kjærlighet og besluttsomhet og Guds planer, ville jeg ikke vært her."