Hun startet sin karriere som Disney-stjerne: I dag lager hun voksenfilmer

13/01/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hun startet sin karriere som Disney-skuespiller, men i dag er hun opptatt med noe helt annet.

Tidligere Disney-skuespiller Maitland Ward har gjort et drastisk karriereskifte, og jobber i dag i den mer voksne delen av filmindustrien.

Hun har blitt skuespiller i mer rasende filmer - og for dette arbeidet har hun nylig vunnet to priser. Dette er skrevet av Daily Star.

Ward, som var mest kjent for sin rolle i «Boy Meets World», valgte å droppe tradisjonelt skuespill til fordel for voksenfilmer tilbake i 2019.

Og siden den gang har hun klart å gjøre seg bemerket i bransjen. Nå har hun også fått en pris for 'Beste hovedrolleinnehaver' i en film fra Deeper, som har fått tittelen 'Drift'.

Hun ble tildelt prisen på AVN Awards 2023 som ble holdt i Las Vegas. I tillegg ble hun også tildelt prisen 'Mainstream Venture of the Year', som hun har blitt tildelt for sin egen dokumentar med tittelen 'Rated X: How P**n Liberated Me From Hollywood'.

I denne dokumentaren åpner hun opp om hvordan hun opplevde Hollywood, der hun slo gjennom som tenåring og virkelig ble en stjerne i en alder av 21.

Hun forteller også om hvordan og hvorfor hun bestemte seg for å gå over til voksenfilmer.

"Jeg vil gjerne takke AVN for å sette pris på arbeidet mitt for Deeper som skuespiller de siste årene," sa Maitland Ward, som er 45 år i dag.

"Forskjellen mellom en god skuespiller og en prisvinnende skuespiller ligger ofte i talentet bak manuset og produksjonen, og jeg tror vi alle kan være enige om at Kayden Kross er ekstremt talentfull og tar arbeidet vårt til et nytt nivå."

"Så jeg vil si takk til Kayden for at han slo den ut av parken hver gang vi lager en film. Jeg er veldig heldig og jeg vet det."

Det er ikke første gang at den tidligere Disney-stjernen blir hedret for sitt arbeid i voksenfilmer. Faktisk har hun vunnet totalt 11 priser siden hun begynte i bransjen.

Dette inkluderer blant annet prisen for 'Best Leading Actress' og 'Performer of the Year' ved fjorårets XBIZ Awards, samt prisen for 'Beste skuespillerinne' ved XRCO Awards i både 2021 og 2022.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.