Hund funnet med blødende poter: Årsaken er rørende

12/11/2020 14:22

Emma Sletta

Utland
Hunden savnet familien sin og bestemte seg for å lete etter dem. Det endte opp med å gå 100 kilometer, hvor den ble funnet med blødende poter.

En kinesisk familie bestemte seg for å la en familievenn passe på sin 1 år gamle golden retriever. Hjemmet deres skulle renoveres, og de trodde det ville være bedre for huden å være ved vennen.

Men hundens savn ble så stor at den bestemte seg for å finne hjem til familien. Det var derfor den ett år gamle hunden, kalt "Ping An", rømte fra familievennen som passet på den mens familien renoverte hjemmet.

Vennen bodde i underkant av 100 kilometer fra familiens hjem. De var overbevist om at Ping An ville få all den kjærligheten og omsorgen den trengte, så det ville ikke være problematisk.

Etter fire måneder i et trygt miljø med familievennen, var 1-åringens hunds savn så stort at den ønsket å gå hjem til sine kjente omgivelser. Det var derfor den bestemte seg for å stikke av for å lete etter familien hans.

Hunden endte opp med å gå nesten 100 kilometer før den ble funnet. Det tok hunden i underkant av 14 dager å reise hjem, hvor etter som den ble funnet med blødende poter utenfor et kontorbygg.

Var deprimert

Da hunden ble funnet, ble den beskrevet av redningsmenn som "deprimert". Selvfølgelig er dette på grunn av det faktum at det hadde vandret rundt i 14 dager uten å kunne finne sin familie.

Etter å ha funnet hunden, sørget de for raskt å ta en rekke bilder av hunden, som de senere delte på sosiale medier. Her spurte de selvfølgelig etter eieren av hunden. I mellomtiden sørget de også for at hunden kom godt overens med både mat og drikke.

Innen 24 timer ble Ping Ans eiere funnet å endelig ble han gjenforent med familien sin.