Hundeleke var fylt med barberblader - eier gjorde ubehagelig funn etter kjøp i dyrebutikk

12/09/2017 11:30

Anniken Hauge

Utland
En mann gjorde en helt utenkelig oppdagelse etter et besøk i sin lokale dyrebutikk.

Det var bare et lite kjøp i den lokale dyrebutikken. 

Fredag forrige uke hadde Björne Jensen fra den svenske byen Sjöbo en virkelig ubehagelig opplevelse, da han ville kjøpe en liten hylende plastikgris til hunden sin Cuba. 

Men da Björne Jensen hørte at det satt noe løst inne i leken, åpnet han den opp og ble sjokkert over innholdet, skriver Aftonbladet. 

Inne i den hylende plastikgrisen gjemte det seg nemlig et sylskarpt barberblad, hvilket overrasket den ellers glade hundeeieren. 

- Jeg fikk sjokk. Jeg har en veldig fin hund, og jeg tenkte med én gang på hva som kunne skjedd. Han kunne skåret seg, svelget den og skåret opp tarmene, sier Björne Jensen til avisen.

Han snudde derfor bilen og kjørte tilbake til butikken, hvor personalet ble minst like sjokkerte som den sinte kunden. Medarbeiderne tok av hodet på resten av grisene i butikken, og fant barberblader i seks av de andre lekene. 

Til sin store skrekk og gru fant Björne det skarpe barberbladet inne i leken. Foto: Björne Jensen/privat

Butikken politianmeldte episoden, og lokalt politi mener det er noen som har vært i butikken og skrudd av hodet på lekene, for deretter å plassere de farlige knivbladene. 

Hundeeieren Björne Jensen håper nå at butikkens overvåkning har tatt gjerningsmennene på video. 

Hundeeieren tenkte straks på hva som kunne skjedd med hunden Cuba hvis han ikke hadde sjekket leken. Foto: Björne Jensen/privat

- Det tar lang tid å skille hodene fra kroppen og legge knivbladene inne i leken. Man må være et veldig sykt menneske, hvis man kan finne på å gjøre noe sånn, sier Björne Jensen til Aftonbladet. 

Se hele Björne Jensens innlegg på Facebook her: