Hundemor gråter ustanselig for savnede valper: Bare se hva som får henne til å stoppe

22/10/2023 06:00

Sofie

Utland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hundemoren mistet sine syv nyfødte valper i en ulykke.

Å miste en valp er enhver hundemors verste mareritt. Dessverre ble det den harde virkeligheten for hunden Daisy, som mistet syv nyfødte valper etter en skjebnesvanger natt da låven de bodde i brant ned.

Årsaken til brannen var en defekt varmelampe, noe som var avgjørende for valpenes trivsel.

I kaoset som oppsto kjempet Daisy desperat for å redde de små valpene sine, men brannen gikk så raskt at det ikke var noe å gjøre. Bored Daddy skriver det.

De påfølgende dagene var Daisy en skygge av seg selv. Hennes knuste hjerte var umiskjennelig, og hun unngikk både mennesker og gårdens andre dyr.

Hennes eneste mål var å finne de savnede valpene hennes, og hver tur til det brente fjøset endte i tårer og hjerteskjærende klynk fra den stakkars hundemoren.

Jessica, som var eieren av den nedbrente låven, visste at noe måtte gjøres for å redde Daisy fra hennes dype sorg.

Men så kom søsteren hennes på en god idé.

Hun ba Facebook-nettverket sitt om hjelp til å finne nyfødte valper som manglet en mor, slik at både valpene og moren fikk det de trengte i denne vanskelige tiden.

Samtidig søkte en annen kvinne desperat en hundemor for å hjelpe åtte foreldreløse valper etter morens tragiske død.

Disse to hjerteskjærende tapene førte til et uventet og rørende møte. Daisy ble snart introdusert for de foreldreløse valpene og hennes moderlige instinkter slo inn umiddelbart.

I ukene som fulgte tok Daisy kjærlig omsorg for de små valpene og sorgen hennes begynte sakte å avta. Da valpene var litt eldre, ble de gjenforent med sin opprinnelige eier; alle unntatt den yngste, som bodde hos Daisy og Jessica.