Huseier deler videobevis og raser over prompene forbryter: «Det er veldig ubehagelig»

17/01/2022 10:05

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En britisk huseier har lagt ut en video på den lokale facebooksiden i håp om at det kan stoppe en ukjent mann fra å prompe inn i huseierens mikrofon på ringeklokken.

En bosatt i det engelske fylket Leicestershire er den stolte eieren av en 'Ring dørklokke' fra Amazon, som er en klokke med innebygd kamera, som til og med kan sees live på eierens mobiltelefon.

Den engelske huseieren forventet sannsynligvis ikke at det skulle være promp han måtte se på opptakene fra dørklokken, men dette er nettopp tilfelle, da en ukjent "gjerningsmann" gjentatte ganger har prompet inn i dørklokken.

Offeret for den forferdelige 'forbrytelsen' har delt et innlegg i den lokale facebookgruppen Spotted Wigston, som forklarer at en ukjent person gjentatte ganger går opp til dørklokken, ser inn i kameraet og deretter slipper løs flere promper.

Ifølge Ladbible sto det i innlegget: "Denne mannen fortsetter å komme opp til min 'Ring ringeklokke' og prompe, og det er veldig ubehagelig. Ta ansvar."

Mens offeret sannsynligvis hadde forventet støtte fra sine naboer og de andre beboerne i området, var det langt fra det de fikk, da de fleste ikke kunne la være å se moroa med videoen- som ble delt med innlegget.

I skrivende stund har videoen fått rundt 8000 visninger, og en av dem som har sett den skrev: "Morsomste ting på 'Spotted' på mange år. Vi kommer til å ha mer prompende 'Call' videoer," og en annen skrev: "Wigston er stedet å være."

I videoen kan man se en person stå foran kameraet, slippe to antagelig stinkende og tilsynelatende litt våte promper.