Hva som skjer når hunden ser i kisten til 'pappaen' rør de fleste

01/11/2021 09:14

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Handlingene til en lojal hund i en begravelse har berørt mennesker over hele kloden.

Et rørende bilde som viser øyeblikket en lojal hund står ved eierens, gjennom 13 år, kiste i begravelsen, har berørt tusenvis av mennesker rundt om i verden.

Da den kanadiske kvinnen Julia Beaulieus mann døde av en plutselig hjertestans, var hun i stor sorg. Og hun var ikke alene om det. Det samme var hunden Sadie, som sluttet å spise i ti dager etter eierens død.

Julia fortalte Global News Canada at Sadie sørget og mistet mer enn 4,5 kg fordi hun ikke ville spise.

Da ambulansepersonell tok seg av mannen etter hjertestansen, 'kom hun og hun la seg ned med ham og dyttet hånden hans for å få ham til å klappe henne,' sa Julia.

Privatfoto

"Hun var pappas jente - hun var hans og han var hennes," sa hun til Global News Canada.

Julia bestemte seg derfor for at Sadie også skulle være i mannens begravelse.

«Hun hadde ikke spist siden han døde. Så jeg tenkte at ved å la henne se inni kisten og se ham der, ville jeg kanskje gi henne en slutt, slik det gjorde for meg», sier hun.

Privatfoto

Administrerende direktør i begravelsesbyrået tok et bilde som viser Sadie, som er en blanding av en grensekollie, dalmatikere og tysk shepherd, som står ved kisten ved siden av Julia.

Hunden, som ble adoptert av paret da hun bare var 13 uker gammel, så ut til å "slappe av" etterpå.

«Jeg lot henne reise seg og se, og hun hadde nesten et uttrykk for sjokk i ansiktet. Hun var ganske forvirret over det, og så så hun ut til å slappe av og bare sto der med meg», sa Julia.

Privatfoto

Jeremy May, direktør for begravelsesbyrået, sa også at det blir stadig vanligere for familier å bringe kjæledyr til begravelsene sine.