Idrettsstjernens mareritt: Fant sin ni måneder gamle baby i en blodpool

21/03/2021 13:16

Emma

Utland
Idrettsstjernen har gått gjennom et ekte mareritt, noe alle foreldre gruer seg til å oppleve.

6. mars fant den anerkjente NFL-spilleren Ryan Switzer sin bare ni måneder gamle sønn i en pool av sitt eget blod. Han skyndte seg deretter sin unge sønn til nærmeste sykehus, hvor han gjennomgikk en større operasjon og hadde tre blodoverføringer.

Det skriver amerikanske medier TMZ.  

På sykehuset gjorde legene et desperat forsøk på å finne ut hva som forårsaket at den lille gutten, kalt Christian, plutselig blødde så voldsomt. De fant ikke årsaken, men bestemte seg for å opererte ham 7. marts.

Og ikke bare måtte NFL-stjernen se sønnen våkne opp i en pool av sitt eget blod, hans ni måneder gamle sønn testet også positivt for koronavirus da han ble innlagt på sykehuset.

Lille Christians foreldre ble naturlig sjokkert. Spesielt som et resultat av dette fortsatte han å ha episoder der han blødde. Det er derfor foreldre offentlig ba om 'bønner for sin lille baby'.

Heldigvis, på mandag 8 mars, Christian begynte å være på reparere. Han hadde sluttet å hoste opp blod, noe som også førte til at legene vurderte dagen etter at tilstanden hans var stabil nok til at han nå kunne komme hjem med foreldrene sine.

" Vi fikk ikke et klart svar på hva som hadde skjedd. Men å se ham sove gjennom natten uten å blø og våkne opp i et lekent humør betyr at våre bønner har blitt hørt," Christian far Ryan Switzer senere sa.

Onsdag morgen delte han imidlertid en video av den lille gutten som tydelig kom seg. I videoen kunne han bli sett smilende og leke rundt på gulvet i deres hjem.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.