Ikea deler gode nyheter: 50 % rabatt hver fredag

02/02/2024 16:00

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Tilbudet starter fra fredag ​​2. februar.

For mange er et besøk med sine nærmeste på Ikea en sann fornøyelse, hvor man ikke bare kan la seg inspirere av utallige boliginnredninger, men også nyte de ikoniske svenske kjøttbollene.

Det billige svenske varehuset er en favoritt for møbelshopping over hele verden, og nå kommer de med et ekstraordinært tilbud.

Fra neste uke introduserer Ikea et nytt konsept kalt «Swe-Dish Fridays», hvor de vil tilby sine kunder halv pris på måltider hver fredag.

Dette initiativet til den anerkjente svenske møbelgiganten er en del av et større arbeid for å tiltrekke flere besøkende til deres lagerrestauranter, hvor du kan nyte alt fra frokost til middag til gunstige priser.

Det skriver The Mirror.

Kampanjen, som starter 2. februar, vil pågå hver fredag ​​frem til slutten av august. Tilbudet gjelder eksklusivt for medlemmer av Ikea «Familiemedlemmer» – et lojalitetsprogram det er gratis å være med på. Medlemskap gir tilgang til en rekke fordeler, inkludert spesialtilbud og rabatter på utvalgte Ikea-produkter, samt mulighet for gratis varm drikke i enkelte butikker.

«Swe-Dish Fridays» går i alle butikker i Storbritannia, så hvis du eller noen du kjenner skal dit, kan det være verdt å vurdere å gå på Ikea.

Ikeas kulinariske repertoar dekket av denne halvprisordningen inkluderer noen av deres mest populære retter. Gjestene kan for eksempel nyte de velkjente svenske kjøttbollene med mos, erter, fløtesaus og tyttebærsyltetøy for bare 2,45 pund.

Vegetarianere har heller ikke blitt glemt, med Plantebolle priset til bare £2,25 og £2,75. Barn kan også glede seg til et måltid med pasta og tomatsaus, brus og frukt for bare 45 kr. Tidlig stige kan starte dagen med en liten tilberedt frokost for £1,35, eller den vegetariske versjonen for £1,25.

Det er verdt å merke seg at dette tilbudet gjelder alle Ikea-butikker i Storbritannia, med unntak av Order and Collection Points og Ikea Hammersmith og Aberdeen OCP-butikker. Men på Hammersmith-stedet vil utvalgte retter også være tilgjengelig til halv pris.

For å benytte seg av tilbudet trenger kundene ganske enkelt å kjøpe et kvalifisert måltid innenfor restaurantens åpningstider, og rabatten vil automatisk bli brukt i kassen.

Karen Hughes, country food manager hos Ikea Storbritannia og Irland, uttrykker sin begeistring: «Vi ser frem til å ønske Ikea Family-medlemmer velkommen til restaurantene våre hver fredag ​​for halv pris på måltidene deres. Det er den perfekte måten å avslutte uken på - med et besøk på Ikea hvor du kan nyte et deilig, rimelig og mettende måltid."