Innbruddstyver lærte en lekse for livet: Huseieren var bevæpnet med et samurai sverd

06/10/2021 13:36

Emma Sletta

Utland
privatfoto
privatfoto
De fire innbruddstyvene fikk et stort sjokk.

Da en 49 år gammel mann fra Argentina fikk uventede gjester i form av fire væpnede innbruddstyver, valgte han å motangripe på en spesielt voldelig måte.

Dias Costa hadde et samurai sverd i sitt hjem, som han ikke var redd for å bruke, og de fire tyvene måtte til slutt flykte fra scenen i en bil, skriver Daily Mail.

Tyvene brøt seg inn i huset midt på natten mens Dias Costa og hans kone sov. Med dem hadde de to våpen.

I et uoppmerksomt øyeblikk angrep Dias Costa de fire mennene med sitt samurai sverd.

Han hugget dem i armer, nakke og ansikt, og til slutt løp de bort fra åstedet, hardt såret. Sjåføren av fluktbilen blødde så sterkt at han krasjet og alle fire tyvene havnet på sykehus.

Dias Costa og hans kone valgte senere å flytte inn med noen familiemedlemmer, i frykt for at de kunne møte et hevnangrep.

Det var en stund før innbruddstyvene kunne avhøres da de var i sjokk etter den brutale hendelsen. Det sa aktoratet, ifølge Daily Mail.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.