Innlagt spedbarn hadde ikke hatt besøk på 5 måneder: da visste sykepleieren hva hun måtte gjøre

26/12/2022

Sofie Hansen

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den lille jenta hadde vært innlagt i fem måneder uten å ha hatt et eneste besøk – og det skar dypt inn i hjertet på spesielt én.

Sykepleier Liz Smith husker tydelig dagen for to år siden da hun skulle til heisen da hun så lille Gisele bli kjørt rundt av en av kollegene sine.

Liz ble fortalt at Gisele var tatt i fosterhjem fordi moren ikke kunne ta seg av henne. Hun ble også fortalt at hun var født med abstinenssymptomer, da moren var avhengig av heroin, kokain og metadon.

Gisele ble derfor tatt fra moren da hun var bare tre måneder gammel, hvoretter hun ble plassert på Fransiskansk barnesykehus, hvor Liz jobbet.

Her led hun av en lungesykdom og måtte mates med sonde.

Barnevernet hadde derfor vanskeligheter med å finne nytt hjem til Gisele.

Boston skriver det.

Liz sier at det var noe med henne som bare grep henne.

"Jeg husker det var noe med de blå øynene som fanget oppmerksomheten min da jeg så henne," sier hun og legger til:

"Jeg følte at jeg måtte elske dette barnet og sørge for at hun var trygg."

Liz ble fortalt at Gisele skulle returnere til foreldrene etter en stund, men det ble raskt klart at de fortsatt ikke var i stand til å ta vare på henne.

Liz fikk derfor muligheten til å adoptere henne. Hun sier til slutt at Gisele, som er to år i dag, fortsatt må mates med sonde, men at hun vokser og ellers er frisk.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.