Internettet raser over kvinnens falske anklager mot svart mann

16/07/2021 11:01

Emma

Utland
Mannen gir sin side av historien, der han blant annet sier at han ble utsatt for rasisme av en kvinne som kom med falske anklager.

Ya'Shear Bryants opptak som viser hans møte med en kvinne utenfor en Walmart i Moreno Valley, California, ser ved første øyekast ut til å være på telefonen.

Han sier at han da la merke til at kvinnen så ut til å følge etter ham mens de var i butikken. Her truet hun med å ringe politiet fordi han angivelig stjal sønnens telefon.

Hun sa dette fordi hun hadde sporet telefonen og sagt at den skulle være ved bilen hans.

Det skriver unilad.

"Hun kommer bort til meg og spør om jeg har tatt sønnens telefon. Jeg tok frem telefonen min og sa at jeg ikke gjorde noe sånt, sier Ya'Shear, som senere sier at han også måtte vise henne legitimasjon og penger.

"Jeg vet at jeg er svart og har tatoveringer. Derfor antar hun umiddelbart at det er mitt arbeid, sier han.

Kvinnen skal ha blitt utålmodig og kontaktet derfor politiet. Men mens hun ventet på deres ankomst, fulgte hun Ya'Shear rundt parkeringsplassen og deretter inn i butikken.

"Jeg kommer definitivt til å saksøke. Det er helt fordi jeg ikke er hvit. Dere som ser på kan se selv, sier Bryant før han flytter inn i butikken for å snakke med en ansatt.

"Jeg har en familie. Jeg er gift. Imidlertid må jeg også gi akt på irritasjonene til denne kvinnen, noe som bare var fordi sønnen hennes ikke var ansvarlig nok til å ta vare på telefonen.

Det skal ha vært da kvinnens sønn fant telefonen sin i bilen.

Bryant svarer med å flytte opp til kvinnen for å spørre navnet hennes og fortelle henne at han kommer til å saksøke henne.

Men til tross for at hun tydeligvis var den som tok feil, kom hun fortsatt med et voldelig svar:

"Faen ta deg selv," svarte kvinnen, hvoretter hun dro.

Complex sier Bryant ikke kommer til å la kvinnen gå, og derfor bør han for tiden være i dialog med en advokat som spesialiserer seg på saker som dette.