"Jeg kastet ut svigermor fra bryllupet mitt for å ha på seg hvitt - det er uakseptabelt"

29/11/2022 11:06

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En brud sier at hun kastet svigermoren ut av bryllupet sitt etter at hun skiftet til en hvit kjole i resepsjonen, etter å ha sølt mat over det originale antrekket hennes.

Selv om det er allment ansett som upasselig å bruke hvitt til et bryllup, vil mange gjøre unntak for gjester som ikke har noe annet alternativ.

En brud sier at svigermoren hennes ble tvunget til å bytte ut den turkise kjolen sin i bryllupsmottaket, da hun endte opp med å grise mat på den første kjolen.

Ifølge den fortvilte bruden hadde svigermoren brukket håndleddene i en "alvorlig rideulykke" bare noen dager før seremonien, og hadde derfor slitt med å spise middagen hennes som hun normalt ville. Etter å ha fått mat på seg, dro hun for å skifte til noe annet, og kom tilbake iført en hvit cocktailkjole.

Den ikke navngitte bruden skrev til Reddit at hun var i "sjokk" etter å ha sett antrekksforandringen, og bestemte seg for å "forsiktig" konfrontere svigermoren uavhengig av skadene hennes.

Hun fortsatte: "Hun sa at det var den eneste andre kjolen hun hadde da hun tok den med seg for å gå ut med kjæresten sin neste natt. Jeg sa at hun ikke kan ha hvitt på seg i bryllupet mitt, og hun himlet med øynene.

"Hun sa til meg at håndleddene hennes er "f****** ødelagte" og ba meg bare la henne være i fred. Hun prøvde å si at det var greit fordi det var en cocktailkjole og ikke gulvlengde, men jeg følte meg veldig ukomfortabel .

"Jeg ba henne om å ta på den andre kjolen og hun sa at hun ikke hadde på seg en matfarget kjole. Jeg fant mannen min og fortalte ham hvor ukomfortabel jeg var, og han ba henne ta på seg den andre kjolen igjen eller gå. Så hun dro."

Andre familiemedlemmer var imidlertid ikke glade for utfallet. Det nygifte hadde antatt at alle var over det frem til et nylig familiemåltid, hvor svigermoren oppførte seg "veldig kaldt" mot henne, og hun lurer nå på om hun hadde gått over bord med reaksjonen på kjolen.

En Reddit-bruker kommenterte: "For meg er det en avveining mellom et par timers følelse rart og resten av ekteskapet ditt at partnerens familie husker høyt eller bare for hverandre hvordan du var hyper smålig og sparket mannen din. Du kommer deg aldri etter det. Ikke noen gang.

"Hukommelsen er flekkete, men alle vil huske at hun hadde to nylig brukne håndledd og bridezilla kastet henne ut av bryllupet. Det vil ikke være noen nyanser, det vil bare bli husket på den måten. Og enhver konflikt eller mindre uenighet som dukker opp som de vil, hennes karakter vil for alltid bli stilt spørsmål ved. Snakk om å velge den dummeste bakken å dø på."

En annen sa: "Begge håndleddene hennes var brukket og du stresser med hvilken farge hun har på seg etter middagen? Du høres veldig kald ut. Hun kommer til å være din svigermor i lang tid, og du er får en dårlig start.

"Jeg tror ikke at unnskyldninger løser alt, men du skylder henne absolutt en. Hvis du virkelig synes at mannen din er utrolig, vis litt vennlighet mot moren hans."