Jenna ble utestengt fra treningsstudioet: "Brystene dine er for store"

27/11/2023 12:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Personalet mente brystene hennes var for store for toppen hennes.

Jenna Vecchio føler seg diskriminert etter at ansatte ved et treningsstudio ba henne om å ta på seg en annen topp fordi de mente det ikke var "passende".

Ifølge henne handlet det imidlertid mer om størrelsen på brystene hennes enn plagget hun hadde på seg, skriver The Mirror .

Episoden fant sted i et treningsstudio i den canadiske byen Ontario. Jenna Vecchio forteller om hendelsen i et innlegg på Facebook.

"Jeg ble fortalt av lederen av senteret at toppen min var upassende og provoserende for både ansatte og de andre medlemmene," forklarer hun.

Foto: Privat

"Jeg vil begynne med å si at toppen min ikke var annerledes fra mange andre dametopper på senteret bortsett fra at bystene min er mye større for min kroppsbygning enn de andre kvinnenes."

«Etter å ha spurt alle kvinnene i senteret som jeg fant på vei ut, om klærne mine provoserte dem, og de sa nei, var det tydelig at de eneste som ble provosert var de to kvinnelige ansatte som jobbet i senteret i dag,» skriver hun.

Ifølge Jenna Vecchio påpekte hun for dem at toppen hennes ikke var annerledes enn alle de andre kvinnenes.

"De informerte meg om at det ikke spilte noen rolle fordi på grunn av bryststørrelsen min kunne jeg ikke bruke toppen. Jeg følte meg ydmyket og diskriminert på grunn av figuren min. Jeg ble skilt ut og det er urettferdig å si at jeg ikke kan bruke en topp og det kan andre kvinner!" raser hun i innlegget.

Hun mener at hvis hun ikke kan bruke en topp, er det ingen som skal.

"Hos Motavi Athletic streber vi daglig etter å skape en atmosfære der medlemmene føler seg velkomne, komfortable og sunne. Vi ber medlemmene respektere hverandre når de er i senteret, som inkluderer bruk av beskjedne sportsklær og passende sko, minimere bruken av telefoner og opprettholde fasiliteter rene," lyder en uttalelse fra regionsjefen for treningskjeden, Sean Whittal, som fortsetter:

"Derfor, på søndag da noen av våre medlemmer på senteret klaget over Miss Vecchios klær fordi det fikk dem til å føle seg ukomfortable og ble sett på som i strid med kleskoden vår, vurderte våre ansatte situasjonen og snakket med henne."

"Vi hadde ingen intensjon om å ydmyke henne, men følte at vi måtte håndtere situasjonen. Vi ser fortsatt på saken og setter oss gjerne ned og snakker med frøken Vecchio om saken."