Jennifer Aniston åpner opp om infertilitet: "Jeg prøvde å bli gravid"

17/11/2022 10:46

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jennifer Aniston har lenge båret på en vanskelig hemmelighet.

Jennifer Aniston deler sin veldig personlige IVF-historie for aller første gang.

I et åpenhjertig nytt intervju med Allure mens hun diskuterte hårpleielinjen hennes LolaVie, åpnet skuespillerinnen seg om de smertefulle graviditetsryktene som plaget henne i årevis, og avslørte at bak granskingen lå en hemmelig kamp med infertilitet hun kjempet mot, skriver People

"Jeg prøvde å bli gravid. Det var en utfordrende vei for meg, veien for å lage babyer," sa Aniston til avisen.

"Alle årene og årene og årene med spekulasjoner... Det var veldig vanskelig," bemerket hun. "Jeg gikk gjennom IVF, drakk kinesisk te, you name it. Jeg kastet alt på det. Jeg ville gitt hva som helst hvis noen hadde sagt til meg: "Frys eggene dine. Gjør deg selv en tjeneste." Du tror det bare ikke."

Det som ikke hjalp problemene hennes var at hun ble skilt fra ektemannen Brad Pitt i 2005 etter 5 år med ekteskap og de sårende antakelsene om at hun valgte karriere fremfor barn.

"Det var absolutte løgner," sa Aniston om "fortellingen om at jeg bare var egoistisk... jeg bare brydde meg om karrieren min. Og gud forby at en kvinne er vellykket og ikke har et barn. Og grunnen til at mannen min forlot meg , hvorfor vi slo opp og avsluttet ekteskapet vårt, var fordi jeg ikke ville gi ham et barn."

Aniston ga ingen tidslinje til IVF-reisen hennes, Allure bemerket at det ganske enkelt var "flere år siden." Men nå som 53-åring sa hun at hun "ikke angrer" på hvordan ting fungerte.

"Her er jeg i dag. Skipet har seilt," sa hun og la til, "jeg føler faktisk litt lettelse nå fordi det ikke er mer, jeg trenger ikke tenke på det lenger."

"Jeg vil si at jeg i slutten av 30-årene, 40-årene mine hadde gått gjennom veldig harde, og hvis det ikke var for å gå gjennom det, ville jeg aldri blitt den jeg var ment å være," sa Aniston. "Det er derfor jeg er så takknemlig for alle disse vanskelige tingene. Ellers ville jeg ha stått fast ved å være denne personen som var så redd, så nervøs, så usikker på hvem de var. Og nå vet jeg ikke omsorg."

Aniston sa: "Jeg føler meg best i den jeg er i dag, bedre enn jeg noen gang gjorde i 20- eller 30-årene til og med, eller i midten av 40-årene."

Hun snakket også om emnet til The Hollywood Reporter i desember i fjor, og sa at hun "pleide å ta alt veldig personlig" den gangen. "Det er som," Du har ingen anelse om hva som skjer med meg personlig, medisinsk, hvorfor jeg ikke kan … kan jeg få barn? De vet ingenting, og det var veldig vondt og bare ekkelt," sa hun.

Det fortsetter bare i sosiale mediers tidsalder, bemerket Aniston, som også var gift med Justin Theroux fra 2015-2017.

"Hva tabloidene og media gjorde med folks personlige liv den gang, gjør vanlige folk nå [på sosiale medier]," sa The Morning Show-stjernen. "Nå har du sosiale medier. Det er nesten som media ga sverdet til enhver Joe Schmo som sitter bak en dataskjerm for å være et troll eller hva de kaller dem og mobbe folk i kommentarfelt. Så det er bare på en måte byttet hender på en måte. Og jeg vet ikke hvorfor det er en så grusom strek i samfunnet. Jeg lurer ofte på hva de går ut ifra."