Jennifer fikk pedikyr på neglesalong med venninne sine - det skulle hun aldri ha gjort

09/05/2022 10:00

Anniken Hauge

Utland
Foto: Jennifer Lynn
Foto: Jennifer Lynn
En ung kvinne oppfordrer andre til å tenke seg om før de får manikyr eller pedikyr i en skjønnhetssalong.

Amerikanske Jennifer Lynn fra Nobelsville i delstaten Indiana hadde aldri forventet at en hyggelig jentetur til en nyåpnet skjønnhetssalong i lokalområdet skulle føre til store smerter og en farlig infeksjon. 

Men det var akkurat det som skjedde. For da den unge kvinnen kom hjem fra salongen med nylakkerte rosa tånegler, begynte den ene foten hennes plutselig å hovne opp noe voldsomt.

- Jeg har aldri følt en slik smerte før. Jeg trodde jeg kom til å miste noen av tærne eller hele foten, forteller Jennifer Lynn til The Indy Channel om den skremmende hendelsen.

Foto: Jennifer Lynn

Hun og venninnene besøkte den nyåpnede salongen Nails and Lounge i forrige uke, og hun hadde sett frem til å få en flott pedikyr og en behagelig opplevelse - og hun gledet seg til bare å kose seg med venninnene.

Men to dager etter besøket på skjønnhetssalongen var Jennifer Lynns ene fot så hoven og øm at hun måtte dra på sykehuset. Der lå hun innlagt til behandling i en hel uke. Hun beskriver det som den verste smerten i livet hennes.

Foto: Jennifer Lynn

Foto: Jennifer Lynn

Ifølge Jennifer Lynn som senere har beskrevet skrekk-opplevelse sin på Facebook for å advare andre, ble hun smittet med bakterier via redskapene i skjønnhetssalongen, hvilket førte til den hissige infeksjonen.

Nails and Lounge mener ikke at Jennifer Lynns infeksjon har neo med pedikyren hennes å gjøre. De har dog tilbudt å betale for sykehusoppholdet og behandlingen hun fikk der.

I kommentarfeltet under innlegget har Jennifer Lynn fått mye støtte fra personer som sier de kjenner til lignende opplevelser.