Jim har kjørt 1,6 millioner kilometer i sin gamle Volvo: Nå får han en fantastisk gave fra forhandleren

15/11/2023 05:00

Sofie Hansen

Utland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En mann har mottatt en fantastisk gave fra en Volvo-forhandler etter å ha kjørt en million miles i sin 740 GLE.

For 31 år siden var amerikanske Jim O'Shea på besøk hos en Volvo-forhandler i hjemstaten Missouri fordi han planla å kjøpe en splitter ny Volvo 740 GLE.

I forbindelse med kjøpet la han imidlertid merke til en mann på verkstedet som hadde oppnådd en imponerende bragd med sin egen Volvo fra 1961.

Mannen hadde kjørt en million mil (rundt 1,6 millioner kilometer), og han hadde derfor møtt opp hos forhandleren for å motta nøklene til en splitter ny Volvo, som forhandleren hadde tilbudt ham gratis.

Den gang tenkte Jim for seg selv, 'hvis han kan gjøre det, så kan jeg også', og det var da han bestemte seg for at han også ville runde det magiske tallet i sin nye Volvo.

Hvis vi spoler 30 år frem til fjoråret, finner vi Jim, som fortsatt har samme Volvo 740 GLE, men som nå har kjørt imponerende 1,6 millioner kilometer.

Ifølge Dagens.dk skrev bilmagasinet Boosted dette i slutten av 2021.

For å komme dit har Jim selvsagt overholdt alle servicesjekker, og han har også måttet ofre ny motor og ny girkasse på den gamle bilen.

Nå har det kommet flere nyheter om Jim og hans 31 år gamle Volvo, noe som gjør historien veldig lik den som inspirerte Jim til å kjøre 1,6 millioner kilometer i en og samme bil.

Ifølge en ny artikkel fra Boosted har Volvo blitt så imponert over Jims resultater at de har bestemt seg for å belønne ham med en splitter ny Volvo S60, som han fikk overlevert nøklene til av den samme bilforhandleren som solgte ham bilen i 1991 - Stephen Lynch.

Foto: Youtube

"Vi er glade for å kunne ta godt vare på Jim, og vi er like glade for å kunne få ham ut på veien i en ny bil. Han har fortjent det," sa en Volvo-representant. Det er imidlertid et lite "men".

Jim får 'bare' beholde bilen i to år, men da betaler også bilprodusenten alt fra forsikringen til service de to årene.

Om Jim planlegger å kjøpe bilen selv etterpå, eller om han vil tilbake til sin gamle 740 GLE, vites ikke.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.