Jim har kjørt 1,6 millioner kilometer i samme bil: Nå får han fantastisk gave fra samme bilselger

29/06/2023 21:15

Emma

Utland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En amerikansk mann har klart å kjøre hele en million miles i sin gamle Volvo, noe som resulterer i en fantastisk gave fra bilprodusenten.

For 31 år siden besøkte amerikanske Jim O'Shea en Volvo-forhandler i hjemstaten Missouri fordi han planla å kjøpe en helt ny Volvo 740 GLE.

I forbindelse med kjøpet la han imidlertid merke til en mann i verkstedet som hadde oppnådd en imponerende prestasjon med sin egen Volvo fra 1961.

Mannen hadde kjørt en million miles (ca 1,6 millioner kilometer), og han hadde derfor dukket opp hos forhandleren for å motta nøklene til en helt ny Volvo, som forhandleren hadde tilbudt ham jevn og gratis.

Den gangen tenkte Jim for seg selv: 'Hvis han kan, så kan jeg det også,' og det var da han bestemte seg for at han ville runde av det magiske nummeret i sin nye Volvo også.

Hvis vi spoler frem 30 år til i fjor, finner vi Jim, som fortsatt har samme Volvo 740 GLE, men som nå har kjørt de imponerende 1,6 millioner kilometerne. Det skrev bilmagasinet Boosted  i slutten av 2021.

For å komme dit har Jim selvfølgelig overholdt alle servicekontroller, og han har også måttet ofre en ny motor og girkasse på den gamle bilen.

Nå har det kommet flere nyheter om Jim og hans 31 år gamle Volvo, noe som gjør historien veldig lik den som inspirerte Jim til å runde 1,6 millioner kilometer i en bil.

Ifølge en ny artikkel fra Boosted har Volvo blitt så imponert over Jims resultat at de har bestemt seg for at de vil belønne ham med en helt ny Volvo S60, som han ble presentert med nøklene til av selve bilforhandleren som solgte ham bilen i 1991 - Stephen Lynch.

"Vi er glade for å ta godt vare på Jim, og vi er like glade for å kunne få ham ut på veien i en ny bil. Det fortjener han, sier en Volvo-representant.

Imidlertid er det et lite 'men'. Jim har "bare" lov til å beholde bilen i to år, men da betaler bilprodusenten også i retur for alt fra forsikring til service i de to årene.

Om Jim planlegger å kjøpe bilen selv etterpå, eller om han vil tilbake til sin gamle 740 GLE, er det ikke å bli kjent.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.