Jonas var på IKEA med familien da han oppdaget noe bisart i barneavdelingen

18/12/2017 21:15

Anniken Hauge

Utland
En tur på Ikea fikk en uventet vending for Jonas Karlsen og familie hans.

Jonas Karlsen fra byen Holbæk i Danmark var lørdag en tur på Ikea med familien sin, da de oppdaget noe bisart i 'barneafdeling'. 

Selv om man kan kjøpe det meste på Ikea, ble 24-årige Jonas Karlsen allikevel veldig overrasket over hva han fant på Ikea lørdag kveld. 

Det skriver den danske avisen Metroxpress. 

 

- Hjalte (hans 12 år gamle svoger, red.) kom bort til meg og sa: 'Det ligger en dildo i en av utstillingssengene'. Og jeg ler selvfølgelig av ham og sier at det bare er noe som ligner. Men da jeg kommer bort til sengen, står vigermor der og ser forbløffet ut. Og så begynner også hun å le, forteller Jonas Karlsen til Metroxpress. 

Under en gjemte det seg riktignok en dildo, som av ukjente årsaler er blitt etterlatt i en av butikkens senger. 

Foto: Privat. 

Jonas Karlsen fikk tak i en ansatt, som så like overrasket ut som han selv.

Selv synes Jonas Karlsen bare at det var en morsom opplevelse, selv om han er glad for at sønnen hans sov.

- Det kunne blitt litt vanskelig å forklare, sier han.

IKEA har ingen kommentar til saken på nåværende tidspunkt, men opplyser i en mail til Metroxpress at de tar saken veldig alvorlig.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.