Julemirakel: Bussjåføren hylles nå som helt

26/12/2020 16:47

Emma Sletta

Utland
Hennes handling sprer nå juleglede over hele nettet.

En kvinnelig bussjåfør reddet i fjor julen for to hunder og deres familier. Heldigvis var det den rette bussen som hundene havnet på. Newsner skriver.

I Milwaukee, i USA, hadde to hunder flyktet hjemmefra like før julaften i fjor. Bussjåfør Jamie Grabowski satte seg i bussen sin på vei tilbake fra siste skift. På bussens overvåkningskamera så hun plutselig to hunder.

Det var derfor hun stoppet bussen, og da hundene kom bort til bussen, hun ba dem om å dra hjem. Men de to hundene bare sto og logret med halen og så på henne, så inviterte hun dem inn på bussen.

Hun ringte deretter hundenes eiere og fortalte henne at hun hadde tatt med de to hundene som passasjerer - slik at de ikke ble overkjørt. Etterpå sørget hun for at de kom trygt tilbake til sine eiere, etter deres lille juleeventyr på egen hånd.

Ta ekstra vare på hunden din i julen

Julen er en fin tid, som også tilbyr mye deilig mat - og de fleste hundeeiere ønsker også å være litt ekstra snille mot sin firbente venn.

Og de fleste hundeeiere vet det: maten kommer på bordet, og hunden ser lengtene opp mot oppvasken. Den deilige lukten av julemat er fristende for både dyr og mennesker. Derfor kan det være fristende å gi hunden noen rester fra julebordet.

Det er imidlertid viktig å være forsiktig med restene, da fettmaten kan gi hunden virkelig opprørt mage. Hvis du begrenser mengden av julerester, kan hunden håndtere å få noen godbiter fra julebordet.

Gjennom julen er det imidlertid viktig å huske den vanlige maten. Dette fôret gir hunden all den næringen den trenger, og derfor er det viktig at hunden får sitt vanlige fôr også. I tillegg er det viktig at vi kutter ned det vanlige fôret hvis hunden får noen rester fra julebordet.