Kaos i Supermarked: Kunde knuser flasker for hundretusener av kroner

04/12/2020 11:04

Emma

Utland
En kvinnelig kunde ble gal i en Aldi butikk, knusende flasker for hundretusener av kroner.

Onsdag startet som en vanlig dag for ansatte på en Aldi butikk i den britiske byen Stevenage. Den lille byen ligger nord for hovedstaden London.

Senere på dagen skjedde det imidlertid noe som ikke skjer hver dag. En kvinnelig kunde bestemte seg for å knuse sprit, øl og vinflasker for hundretusener av kroner. Det skriver Daily Mail.

Mesteparten av hendelsen ble filmet av en kunde i butikken, som siden har delt den på flere sosiale medier. I denne videoen kan du se at den kvinnelige kunden plutselig begynte å rydde hyllene for både vin- og ølflasker. Det var ikke rushed, men foregår i et helt rolig tempo.

Alle flaskene ble feid av hyllene, hvor etter som de ble knust mot gulvet. Dette resulterte i en innsjø med knust glass, rødvin og andre alkoholholdige væsker på gulvet i Aldi-butikken. Kvinnen selv endte opp med å velte, men reiste seg og fortsatte uavsuget.

Videoen viser også en kontorist som er til stede, men var tydeligvis for forvirret av hendelsen til å gripe inn.

Kvinnen er pågrepet.

En talsperson for det lokale politiet sa at politiet ble kontaktet klokken 14.30 onsdag 25.

Rapporter sa at en kunde hadde kastet flere flasker alkohol på gulvet der de hadde brutt.

Da politiet kom til butikken, ble kvinnen arrestert. Hun ble deretter fraktet til sykehus etter å ha fått skader i hendene. Hun ble senere ført til stasjonen, hvor hun for tiden er i politiets varetekt. Det sier talspersonen, ifølge flere britiske medier.

Ifølge New York Post har supermarkedet estimert skaden til ca £ 130.000, noe som tilsvarer £ 800.000. Det er ikke kjent hva som fikk kvinnen til å bli gal.