Kastet i søppelcontainer: DJ funnet død i koffert

24/01/2023

Emma Hansen

Utland
Foto: Privat/Facebook
Foto: Privat/Facebook
Liket av den 23 år gamle DJ'en ble funnet av en søppelsamler i en søppelcontainer søndag.

En søppelcontainer i byen Bogota i Colombia inneholdt søndag mer enn bare vanlig avfall.

En fattig søppelsamler måtte innrømme dette da han kom over en blå koffert med en død kvinne inni.

Liket som ble partert viste seg å være den 23 år gamle influenceren og DJ-en Valentina Trespalacios, ifølge det lokale mediet Marca, som har fått identiteten til den funnet personen bekreftet av myndighetene.

Nå er kjæresten siktet i saken. Han har forsvunnet og har ifølge Marca slettet alle sine sosiale medier i kjølvannet av kjærestens tragiske død.

Paret festet sammen fredag og lørdag kveld, ifølge avdødes onkel, Carlos Trespalacios. Søndag var Valentina Trespalacio død, og kjæresten hennes antas å være den siste som så henne i live.

Nå ser det ut til at han har gått i dekning.

Valentina, som ble ansett som et stort DJ-talent, skal til og med ha delt flere bilder på tjenesten WhatsApp fra kvelden - bilder der hun og kjæresten dukket opp sammen.

Nå er familien i dyp sorg.

"Hun var en kjent DJ som hadde mange jobber i flere byer i Colombia og i utlandet," sa onkelen til Marca, og oppfordret niesens kjæreste til å registrere seg og forklare hva han vet.

Ingen dødsårsak er foreløpig kunngjort, men politiet i Bogota etterforsker saken.

En dusør på 20 millioner colombianske pesos, tilsvarende nesten 30.000 danske kroner, er tilbudt for informasjon som kan føre til en løsning på drapet.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.