Kate er ekstremt gjerrig: Derfor kjøper hun ikke dopapir

27/10/2021 10:11

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kostnadene for dopapir er spart bort. Kate bruker faktisk ikke dopapir i det hele tatt når hun går på do. Det er det en spesiell grunn til.

Kate Hashimoto er definitivt ikke typen som kaster med penger.

Tvert imot er hun veldig opptatt av å spare. Faktisk er det så viktig i hverdagen hennes at hun tilbake i 2019 valgte å snakke om det i TLC-programmet 'Extreme Cheapskates'.

Kate bor i New York, og det kan være en dyr by å bo i. Men Kate har funnet en løsning på det.

– Hvis jeg skal bruke penger, kan jeg ikke la være å prøve å betale så lite som mulig, sier hun i et klipp fra programmet, som kan sees lenger ned i artikkelen. Her er seerne med på sidelinjen når Kate prøver å prute over prisen i en klesbutikk, blant annet. Når hun står foran en matbod, har hun heller ingen intensjon om å betale full pris. Men begge steder må hun gå tomhendt fra.

– Jeg prøver generelt ikke å bruke penger i det hele tatt, forklarer Kate. Det betyr også at kostnaden for toalettpapir er sparet bort. Fordi Kate ikke bruker toalettpapir i det hele tatt når hun går på toalettet. Det er det en spesiell grunn til.

"Jeg liker ikke å bruke penger på noe jeg bare kaster bort - som toalettpapir," forklarer Kate, og utdyper hvilken løsning hun har kommet opp med i stedet.

– Jeg bruker vann og såpe til å vaske meg når jeg har vært på toalettet, forklarer hun.

Når det gjelder klesvask, har Kate også funnet et alternativ til vaskemaskinen.

– Når klærne mine er skitne, vasker jeg det i dusjen når jeg selv er i dusjen, forklarer Kate, og forklarer at hun bruker gratis vaskepulver, som hun har funnet i små prøvepakker.

Du kan se Kate og hennes sparetips i klippet her:

 

 

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.