Katt begynner å oppføre seg merkelig og bråke midt på natten: Sophie blir skrekkslagen da hun oppdager hvorfor

22/11/2016 14:45

Anniken Hauge

Utland
26-årige Sophie lå og sov da katten hennes begynte å bråke voldsomt klokken 1 om natten. Den hoppet opp og ned og mjauet voldsomt. Hun skyndte seg ut av soveværelset for å se hva som var i veien. Da sannheten gikk opp for henne, begynte hun å hyle.

Katten Pixie er dagens helt, etter det snarrådige dyret reddet familiens lille jente.

Sophie Hellyer på 26 år lå og sov ved siden av kjæresten sin Mike Sawyer, da hun klokken 1 om natten våknet av et forferdelig spetakkel. Det skriver The Sun.

Katten mjauet høylytt, og Sophie Hellyer gikk ut for å finne ut av hva som var galt. På datteren Aprils rom var katten på sengen. Den hoppet opp og ned og ga lyder fra seg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Moren la raskt to og to sammen, og forstod at noe var galt. Det gikk opp for henne at den lille jenta var i ferd med å bli kvalt. Jenta hostet og spyttet.

 

- Med en gang jeg tok henne opp ble hun slapp, så jeg ropte på Mike at han skulle komme inn for å hjelpe, erindrer moren om det skremmende øyeblikket. 

April vari ferd med å bli kvalt av noen druer hun hadde spist kvelden før, men kke hadde fått tygget ordentlig. I løpet av natten hadde druene satt seg fast i luftrøret. Heldigvis greide foreldrene å fjerne de. April la seg ned igjen som om ingenting hadde skjedd. 

Foreldrene derimot satt på gulvet i sjokk over det som hadde skjedd, og hvor nøre de var at det kunne gått virkelig galt. Katten var tilbake igjen til seg selv, akkurat som den lille jenta. 
 

- Hadde det ikke vært for Pixie, vill jeg aldri ha hørt at April var i ferd med å bli kvalt. Han visste at noe var i veienmog prøvde derfor desperat å skaffe hjelp, sier den takknemlige moren og katteeieren.

Han får nå litt ekstra godbiter som takk for hjelpen.