Kilde: Vladimir Putin lider av 'avansert form for kreft'

02/11/2022 08:53

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Russlands president, Vladimir Putin, lider av alvorlig kreft. Noe endringer i utseendet hans har avslørt.

Vladimir Putin lider angivelig av en «avansert form for kreft», og hans utseende viser avslørende tegn på nettopp det, ifølge etterretningsrapporter fra Daily Star.

Den tidligere sjefen for den britiske forsvarsstaben, Lord Dannatt, har kunngjort at den russiske presidenten potensielt lider av en alvorlig sykdom.

Dette har kommet frem etter at en rekke observatører oppdaget at Putin har utviklet merkelige merker og at hudfargen på hendene hans har endret seg. Faktisk sier de at den skulle ha blitt svart.

– Vi snakket for noen måneder siden om hvor frisk Vladimir Putin var eller ikke, sier Lord Dannatt til Sky News.

"Dyktige observatører har nå lagt merke til at hendene hans ser ganske svarte ut på toppen, noe som er et tegn på at injeksjoner kommer inn når andre deler av kroppen ikke kan akseptere injeksjoner."

– Det er interessant å merke seg dette, og bare observere om han er frisk slik han ønsker å fremstå. Det er definitivt et område å holde øye med.

Til tross for Kremls påstand om at Putin ikke har helseproblemet, har det i lang tid vært mistanke om det motsatte.

Blant annet har det vært rapporter om at han lider av enten kreft eller Parkinsons sykdom. Ifølge fagfolk har det vært symptomer og tegn på begge deler.

Tidligere har det vært påstander om at han hadde merker etter IV-behandling på hendene, noe som kan tyde på at han har fått en form for behandling på sykehus.

Og mens noen kan spekulere i at Putins forverrede helse kan bane vei for fred i Ukraina, mener noen eksperter at det vil ha motsatt effekt.

Tidligere denne måneden sa statsviter og tidligere professor Valery Solovey at han tror ryktene Putin er døende er sanne - og at han er rammet av «svært dårlig psykisk helse».

Han la også til at han føler seg så dårlig psykologisk at han «ønsker å ta verden med seg», som angivelig er årsaken til hans trusler om atomkrig.

– Presidenten er ikke i stand til å vurdere situasjonen tilstrekkelig og ta de riktige beslutningene, sier Solovey.

"Han vet at han vil dø innen en begrenset tid - og hvordan er det mulig for verden å fortsette uten ham?"

"Hvorfor skulle verden eksistere uten sin briljante leder Vladimir Putin? Ikke la deg lure og ikke håp at noen i det russiske etablissementet vil stoppe Putin."