Kiosk fortalte en far at han hadde vunnet kjempegevinst i lotto: Ble målløs da han oppdaget den riktige premien

07/03/2018 21:00

Anniken Hauge

Utland
Den 25-årige faren kunne ikke fatte og begripe hvor heldig han var da han stod i kiosken. Men sannheten var ikke helt som forventet.

Noen ganger kan skjebnen overraske en og snu opp ned på tilværelsen.

Av samme grunn er det mange som hver uke satser en anseelig sum på en helt vill sammensetning av tall på lottokupongen, for det kunne jo være at det var denne gangen man faktisk vant den store potten.

Det var slik opplevelse som ventet den 25-årige faren Nathan Moody fra den engelske by Billingham, da han skulle sjekke lottokupongen sin under lørdagens trekning.

Hjertet hans hoppet nesten ut av brystet da mannen i kiosken fortalte at gevinsten var større enn han kunne betale ut, skriver The Sun. 

- Maskinen lagde en helt spesiell pipelyd og sa at jeg hadde vunnet. Mannen bak kassen fikk sjokk og sa at maskinen fortalte at det var en stor gevinst og at jeg skulle kontakte lotteriet, sier Nathan Moody til avisen the Chronicle.

Faren trodde at han hadde vunnet den helt store gevinsten. Foto: Nathan Moody

Nathan Moody begynte derfor å forestille seg en ferie med hele familien, og tenkte at det helt sikkert var en premie på minst 150.000 kroner.

Men det var ikke tilfelle. For det viste seg at Nathan Moody hadde sjekket lottokupongen sin under oppgjørelsesperioden hvor lottoselskapet finner vinnerne og kobler vinnerne sammen med beløpet etter trekningen.

I den perioden hadde Nathan Moody fått en feilmelding i kiosken, og da han kom tilbake dagen etter fikk han beskjed om at han i virkeligheten hadde vunnet en ny kupong til en verdi av cirka 20 kroner.

- Jeg var helt ferdig, og jeg klarte ikke å snakke. Jeg var helt knust, sier han til avisen. 

I en uttalelse har det nasjonale lotteriet i England presisert at melding på terminalen var en beskjed om å levere tilbake kupongen til kunden og skanne den igjen på et senere tidspunkt. Den meldingen hadde mannen i kiosken feiltolket og trodd at det var snakk om en gevinst.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.