Kjæresten skulle aldri ha tatt dette bildet: Det avslørte utroskap

05/08/2021 09:10

Emma Sletta

Utland
En mann sendte et uskyldig bilde til kjæresten sin. Da hun så bildet, avslørte hun utroskapen hans.

Det som ser ut som et vanlig hverdagsbilde, endte opp med å avsløre en mannens utroskap. Kvinnen som avslørte kjæresten sin i utroskap har siden delt historien i en video på TikTok.

Kayla, som kvinnen heter, avslører i videoen hvordan hun oppdaget kjærestens utroskap via et bilde han selv hadde sendt til henne. Hun oppdaget at det var en annen kvinne på bildet.

Det aktuelle bildet, sett ovenfor, var et vanlig hverdagsbilde. Det eneste du ser på bildet umiddelbart er at han lager mat.

Det var tydeligvis ikke det eneste han holdt på med da bildet ble tatt. Hvis du ser på refleksjonen i komfyrpanelet, ser du noe som neppe var hans intensjon å vise, skriver SE og HØR.

I refleksjonen kan du se en hånd - og det ser absolutt ikke ut som om det er en manns hånd.

Få menn har lange hvite akryl negler, armbånd, ringer og en Apple Watch i rose gull. Derfor er det relativt klart at det er en annen kvinne på mannens kjøkken, og det er akkurat dette Kayla også kommer frem til.

I videoen avslører ikke Kayla om hun konfronterte fyren med at hun hadde oppdaget utroskapet hans eller ikke. Men det er imidlertid nesten til å forvente at hun har avsluttet forholdet.

I tittelen på videoen, som har gått viralt på sosiale medier, skrev Kayla 'Det må gjøre bedre, gutten min', som må være i referanse til det faktum at han ikke tenkte gjennom situasjonen før han la ut bildet.

Videoen, som har fått mer enn en million visninger og nesten 100 000 likes på bare noen få dager, har også fått kommentarer fra flere seere som roser Kayla for å ha oppdaget refleksjonen.

"Menn vet ikke at vi er detektiver," skriver en bruker, med en annen skriving:

«Du bør også bli mistenksom når maten først tilberedes klokken 22.00.»