Klimaaktivister limte seg til oljetank: Nå ler hele nettet av dem

26/04/2022 12:21

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En gjeng klimaaktivister gjorde en stor tabbe da de limte seg til en oljetank her om dagen, som ikke akkurat hadde det innholdet de hadde forventet.

Klimakrisen har vært et stort tema de siste årene, og det er derfor ikke helt uvanlig at klimaaktivister gjør vanvittige stunts for å sabotere for eksempel oljeselskaper.

I den siste tiden har det vært ekstra fokus på oljeimport, fordi store deler av Europas oljeforbruk kommer fra Russland, som for tiden er under alvorlige sanksjoner på grunn av krigen i Ukraina.

Mange hyller aktivistenes kamp og forsøker å «redde planeten», mens andre mener de bør passe på seg selv og finne noe annet å bruke tiden sin på.

En video på TikTok har samlet sidene og fått stort sett alle til å le av en haug med aktivister som gjorde en stor blunder.

I et forsøk på å stoppe verdens forbruk av olje ett skritt av gangen, brøt de seg inn i et lukket havneområde og limte seg til en oljetank mens de holdt store bannere som leste "Bare stopp."

Tankene inneholdt imidlertid ikke den typen olje som aktivistene hadde forventet. Det viste seg senere at tankene var fylt med matolje.

Dette har fått nettet til å le av aktivistene, og videoen, som har fått nesten 700.000 'likes', har fått nærmere 3000 kommentarer, som alle spøker om aktivistene.

Man påpeker for eksempel at det mest sannsynlig er olje i limet som de har brukt til å lime seg til oljetanken.

En annen har skrevet: "De vet bokstavelig talt ikke noe om noe," mens en tredje har skrevet: "Ærlig talt, bare la dem være der."

En fjerde har også påpekt at det er olje i limet, samt påpeker den doble moralen ved å bruke et banner. Han skrev: "Limet er laget av olje [og] det samme gjelder for banneret."

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.