Kona sover med barnet i armene - mannen vet alt for godt hva hun prøver å skjule

06/08/2021 11:30

Emma Sletta

Utland
Han skriver en rørende hyllest til sin elskede kone, som sliter med å få et travelt arbeidsliv og familielivet til å gå hånd i hånd.

Det kan være vanskelig å ta seg tid til barn og relasjoner når du må gjøre en travel jobb på hverdager med timer overtid.

En dag satte en amerikansk mann seg ned for å skrive et rørende Facebook-innlegg om sin travle kone som sykepleier på et sykehus i den amerikanske delstaten Alabama.

Bobby Wesson lastet opp dette bildet av sin kone og deres sønn i innlegget, som om noen dager har blitt delt over 90,000 XNUMX ganger på sosiale medier:

Under bildet skriver han følgende melding:

Her tar min kone Rayena en lur. Hun våkner om en time, og så tar hun på seg smocken og gjør seg klar til jobb.

Hun vil samle og kontrollere verktøyene og tingene hun trenger for å gjøre jobben sin - håret og sminken hennes vil bli gjort raskt. Hun vil klage over at hun ser forferdelig ut. Jeg er sterkt uenig og skaffer henne en kopp kaffe.

Hun vil sitte på sofaen med beina krysset, og hun vil prøve å drikke kaffen mens hun leker med smårollingen vår som vil krype rundt henne.

Noen ganger vil hun se blankt ut i luften når vi snakker; Hun forbereder seg i stillhet på vakten. Hun vet ikke at jeg ser det.

Hun vil kysse babyen, hun vil kysse meg og hun vil forlate oss for å ta vare på de menneskene som har den verste dagen i hele sitt liv. Bilvrak, skuddsår, eksplosjoner, brannskader og pauser – profesjonelle fattige, prester, rusavhengige og prostituerte – mødre, fedre, sønner, døtre og familier – spiller ingen rolle hvem du er eller hva som har skjedd med deg.

Hun tar seg av deg.

Hun kommer hjem 14 timer senere og fjerner skoene som har gått gjennom blod, galle, tårer og ild, og hun vil forlate dem utenfor.

Noen ganger vil hun ikke snakke om det. Andre ganger gleder hun seg til å snakke om det.

Noen ganger vil hun le til hun gråter, og andre ganger vil hun bare gråte - men til tross for disse "noen ganger" dukker hun alltid opp i tide ved neste skift.

Min kone er sykepleier. Min kone er en helt.

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.