Kone oppdager mannens skumle hemmelighet på øverste hylle

21/02/2022 13:34

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne har avslørt mannens motbydelige hemmelighet, noe som vil få folk flest til å væmmes.

Det er ikke noe nytt at mange par holder små hemmeligheter fra hverandre. Som regel er de ganske ufarlige, men kan være pinlige å innrømme.

Imidlertid har en kvinne, i en anonym melding på forumet Reddit, bevist at det ikke alltid er at det er helt ufarlige hemmeligheter.

Hun har delt historien om hvordan hun oppdaget mannens bisarre «samling». Og det viser seg at dette er en veldig motbydelig samling. Det skriver Daily Star.

«Mens jeg ryddet opp i kjøkkenkammeret, støvet jeg av på øverste hylle og la merke til at det klinket med krukker der oppe», skriver hun.

"Så jeg tok ut gardintrappen, og oppe på hyllen er det fjorten krukker fylt til randen med diaré, som er forseglet med lokk."

Ikke bare det, kvinnen oppdaget at det så ut til at de fjorten krukkene hadde blitt sortert etter konsistens: 'fra brunt vann til et tykt svart slam'.

Kvinnen gjorde feilen at hun bestemte seg for å skru av lokket på en av krukkene da hun ønsket å se hva som var inni.

«Lukten var så ille at jeg fortsatt kan føle at den brenner på innsiden av nakken min», skriver hun.

Hun sier at hun var klar over at mannen hennes lider av IBS (irritabel tarmsyndrom), men hun var 'tapt for ord om hvorfor han ønsket å skjule diaréen sin i krukker'.

På Reddit har flere reagert på den bisarre historien. Mest overraskende er det imidlertid at det ikke så ut til å være noen konsensus blant de som kommenterte.

Det var flere som insisterte på at historien var så bisarr at den måtte fremstilles. Andre skrev at han kanskje skjuler avføringen sin slik at han kunne sende den til en spesialist som kan hjelpe med IBS-en sin.

Dette er imidlertid ikke en veldig sannsynlig forklaring, siden avføringsprøver må sendes til analyse relativt raskt. I tillegg leveres en spesiell beholder vanligvis til dette formålet.

Andre trodde det var en sann historie, og forklaringen kunne være ganske bisarr. Nemlig at han brukte sin egen avføring for å bli høy.

"Det er 100% sant. Folk bruker denne skumle metoden for å lage et hjemmelaget stoff som heter Butt Hash eller Jenkem. Du gjærer avføring i en krukke og snuser på den for å bli høy", skriver en person.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.