Kone skyller ned mannens penis og testikler i toalettet etter beskyldninger om affære

21/02/2018

Anniken Hauge

Utland
En indisk kvinne beskyldes for å ha skåret av mannens penis og testikler etter hun anklaget ham for å ha en affære utenfor ekteskapet.

Den indiske kvinnen Sukhwant Kaur skal ha skåret av mannens penis og testikler etter hun beskyldte han for å være utro mot henne.

Sukhwant Kaur skal ha ventet til ektemannen Azad Singh hadde sovnet. Deretter skal hun ha slått ham bevisstløs med en jernestang og skåret av kjønnsdelene hans. Hendelsen fant sted i Joginder Nagar, nord i India.

Det skriver britiske Metro.

Deretter skal den hevnlystne kona ha skylt ned Azad Singhs avskårne kjønnsorganer i toalettet, før han ble hastet til det lokale sykehuset.

- Kvinnen slo først mannen sin med en stang mens hans lå og sov, hvilket gjorde ham bevisstløs. Deretter kappet hun av ham kjønnsdelene og spylte de ned i toalettet, sier Satinder Kumar fra det lokale politi.

Det brutale overfallet fant ifølge etterforskerne sted i parets hjem. På grunn av den voldsomme blødningen skal Azad Singh være i kritisk tilstand på sykehuset.

Azad Singhs far har sendt inn en klage i forbindelse med den voldsomme saken, som politiet fpr øyeblikket et i gang med å etterforske nærmere.

En annen indisk mann fra byen Kattipuram var ogå svært uheldig, da kona hans i oktober i fjor fant ut at han skulle gifte seg med en annen kvinne.

Den 26-årige mannen fikk nemlig også kappet av penisen sin da han møtte sin 30 år gamle elsker for siste gang, før han skulle gifte seg med en kvinne foreldre hans hadde valgt ut til han.

Legene klarte å sy på igjen mannens penis under en vellykket operasjon. 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.