Kone til pedofil ektemenn legger skylden på 9-årig jente: ‘Hun er jo en hore’

04/05/2017 13:45

Anniken Hauge

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En forferdelig sak om pedofili er nylig blitt avgjort. Etter dommen ble avsagt tok kona til den pedofilidømte mannen til orde, og beskyldte den kun 9 år gamle jenta for å være løs på tråden.

Da 64-årige Peter Andrews ble dømt for pedofili mot en niårig jente, tok den tragiske saken en bisarr vending. Kona til den autralske mannen ville ta igjen, og angrep derfor offerets bestemor på åpen gate etter dommen ble avsagt, hvor han ble kjent skyldig. 

I en video på Youtube kan man høre kona overfalle den niårige jentas bestemor verbalt og blant annet kalle jenta for en hore, skriver Independent

- Hun er jo en hore og knuller med alle som 14-åring, er det noe hun har lært av deg? sier kona, mens hun filmer med mobilen sin. 

Det er uvisst hvorfor kona referer til den niårige jenta som 14 år. 

Peter Andrews kone holder hårdnakket fast ved at mannen hennes er uskyldig. Hun har aldri villet anerkjenne klagene mot ham, og selv om han er kjent skyldig i retten, er hun fortsatt på hans side. 

64-årige Peter Andrews. Foto: Youtube

Den 64-årige ektemannen ble i retten i den australske byen Gold Coast dømt for usømmelig omgang med en mindreårig. Han hadde lokket jenta inn i parets hjem ved hjelp av videospill og familiens hund som ville leke. Deretter forgrep han seg på henne. 

Den pedofilidømte mannen skal dog ikke sone dommen bak lås og slå.  Peter Andrews fikk i stedet en betinget dom, da han fortalte i retten at han lider av en uhelbredelig og aggressiv kreftsykdom.

Familien til den niårige datteren vil nå dele ut advarsler i papirform til folk i området, så andre familier ikke skal gjennomgå samme marerittet.
 
Se konas overfall av offerets bestemor nedenfor.