Konen sin sjokkerende hemmelighet ble avslørt etter 20 års ekteskap: Nå vurderer han å forlate hennes

01/10/2023 23:30

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann er knust etter å ha lært en hemmelighet som har vært holdt for ham i 20 år. Nå vurderer han å forlate kona.

Hemmeligheter i ekteskapet fører sjelden til noe positivt. Tvert imot kan det ende opp med å ødelegge et ekteskap hvis den andre oppdager sannheten på egenhånd.

Når du har vært gift i over 20 år, forventer du ikke å finne ut at partneren din har holdt på en sjokkerende hemmelighet hele den tiden. Derimot har de fleste en klar forventning om at de vet alt om partneren sin.

En ikke navngitt mann har nå avslørt at han oppdaget en hemmelighet om kona som ikke bare hun, men også hans egen familie hadde holdt for ham i lang tid. Det har knust og 'fornærmet' ham, og det er derfor han nå vurderer å forlate kona.

Ifølge Mirror var det ikke engang hans kone som røpet hemmeligheten for ham. I stedet var det svigerinnen hans som måtte fortelle ham at hun hadde datet broren hans for mange år siden.

De hadde visstnok møttes flere ganger og det var også blitt intimt mellom dem. Og dette skjedde bare noen uker før han selv begynte å date kvinnen han nå har vært gift med i over 20 år. Likevel hadde han ingen anelse om det.

Da gikk det opp for ham at hele familien hans var klar over denne hemmeligheten. Dette har fått ham til å innrømme at han føler seg støtt av det og at han ønsker å kutte kontakten med dem alle.

Alt dette har han avslørt i et innlegg på forumet Reddit, hvor han også har søkt gode råd.

"Min kone og jeg har vært gift i over 20 år. Min brors kone, min svigerinne, avslørte nylig på en familiemiddag at broren min hadde vært sammen med min kone noen uker før vi begynte å date. Jeg visste aldri, " skriver han.

"De holdt det hemmelig i alle disse årene. Jeg skjønner at det er gammel historie, men vi har hatt ekteskapsproblemer som alle par opp gjennom årene. Jeg føler meg såret, såret og nesten irrasjonelt sinne over at denne "hemmeligheten" var godt kjent i familien min, men jeg visste ingenting. Jeg vet ikke hvor fysisk det var, men min svigerinnes implikasjon var at de var intime."

"Min kone og jeg sover allerede hver for seg. Jeg tenker på å slå opp med henne på grunn av dette. Jeg har vært en dust i halve livet av alle som står meg nær. Jeg føler at de alle er et hull. Fra foreldrene mine (som sa at de trodde jeg visste det) til søsknene mine - det visste de alle. Jeg vil ikke ha kontakt med dem (i hvert fall på en stund)."

Han forteller også at han valgte å konfrontere broren, som innrømmet at de hadde vært sammen. Samtidig forklarte han at han var lei seg for at han ikke hadde sagt noe om det.

Broren hans forklarte ham også at han nettopp hadde fortalt det til sin egen kone, som også ble opprørt over å høre det. Men det var nettopp derfor hun valgte å gi nyheten videre til den knuste mannen.

I kommentarfeltet er det utallige brukere som har svart på innlegget, og flertallet skriver at det absolutt ikke er urimelig å bli lei seg.

"Veldig ydmykende. Du må bestemme om du kan prøve å jobbe gjennom dette med disse menneskene," skrev en person.

"Hele familien var respektløs mot deg og fikk deg til å føle deg som en tosk. Ikke la dem prøve å minimere følelsene dine," sa en annen.